Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обикновенна газова/пластмасови колектори.. как и защо???
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Stefan Hadjov написа:Stefanaki написа:Stefan Hadjov написа:Вземи молив,пиши и смятай.С приказки не става-със сметки става.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Stefan Hadjov написа:Stefanaki написа:Stefan Hadjov написа:Вземи молив,пиши и смятай.С приказки не става-със сметки става.
Коментар
-
според мен разход 10 на двг 1,6 в града е абсуууууууууурд, освен ако не става дума за каране само през нощта. моето браво ми е давало около 11 по празниците, когато софия е празна. обикновенно, но само по пикови часове си дава 13.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:според мен разход 10 на двг 1,6 в града е абсуууууууууурд, освен ако не става дума за каране само през нощта. моето браво ми е давало около 11 по празниците, когато софия е празна. обикновенно, но само по пикови часове си дава 13.
Коментар
-
krasio_79bs написа:pakumba написа:според мен разход 10 на двг 1,6 в града е абсуууууууууурд, освен ако не става дума за каране само през нощта. моето браво ми е давало около 11 по празниците, когато софия е празна. обикновенно, но само по пикови часове си дава 13.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Какви са тия странни спорове? Разбира се, че на дизел е няколко пъти по-евтино, колите без ГУ никога не се чупят, а и да се счупи някой дизел(което разбира се само в сферата на теоритичните възможности) ремонта му е без пари.Предлагам да се стикне някоя тема за спорове за и против ГУ, защото някои редовно влизат в този раздел, за да направят текущите теми на мармалад, без реално да дават никакъв адекватен съвет.
Коментар
-
pakumba написа:съгласен, ама Оги е в софия, затова предполагам колегата, който прави сравнението е взел друг колега пак от сф. иначе аз не съм от сф, ама не съм дал разход в собствения си градAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Е "осрахте" темата ТочноТова не е раздела за общи приказкиМодераторски екип на fiat-bg.orgPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар