Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОБОС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравеите колеги както вас и аз съм с газова сиситема "фобос" и да ви кажа съм мн доволен вече 20 000 км неми е направила проблем мотираха ми е в Плд в едно сервизче в което поставят и други марки г. оредби явно тряя да се слагат тея оредби навсякаде другаде но не и в лицензираните сервизи и аз като колегата имам проблеми с ГАЗ-зареждачите,редовно ми палнят с литър два отгоре и редовно си правя скандали ама никаде не дават да си трагнеш без да платиш,бе Педе*аси
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
      здравеите колеги както вас и аз съм с газова сиситема "фобос" и да ви кажа съм мн доволен вече 20 000 км неми е направила проблем мотираха ми е в Плд в едно сервизче в което поставят и други марки г. оредби явно тряя да се слагат тея оредби навсякаде другаде но не и в лицензираните сервизи и аз като колегата имам проблеми с ГАЗ-зареждачите,редовно ми палнят с литър два отгоре и редовно си правя скандали ама никаде не дават да си трагнеш без да платиш,бе Педе*аси
      за 35 литрова бутилка - 1 литър отгоре е --> 2.9% , а 2 литра е 5,7 %това е съвсем нормално , да не мислиш, че бутилката ти е ТОЧНО 35 литра и нито грам.не забравяй и различните налягания --> може да влезе повече или по-малко

Коментар

yori2 написа:
        Ох майкоооооо мила фобос Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . на тази уредба частите се произвеждат в индия китай и плевен :D . освен това са супер нелоялни , опитват се да ОТКРАДНАТ представителната дейност на други фирми занимаващи се със същата дейност . и от 100 клиенти ако има 1 доволен сиг е някои луд
        опааа,ако се разгледа , какви постове си писал става ясно едно- първо пишеш че си доволен от определена фирма за ГИ- после пишеш че работиш в сервиз за АГУ- даваш съвети за разглобяване на ключ за АГУ (маай наистина работиш там, до КАТ)- правиш АНТИРЕКЛАМА на конкурентна марка ГИ- питаш дали да си сложиш ГИ във фирмата където работиши това е ХРОНОЛОГИЧНОТИ НАС ЗА ТЪПАЦИ ЛИ НИ ВЗИМАШ ???
        Прикачени файлове

Коментар

yori2 написа:
          Ох майкоооооо мила фобос Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . на тази уредба частите се произвеждат в индия китай и плевен :D . освен това са супер нелоялни , опитват се да ОТКРАДНАТ представителната дейност на други фирми занимаващи се със същата дейност . и от 100 клиенти ако има 1 доволен сиг е някои луд
          Жалко , от Пловдив си колега а се изказваш неподготвен Каква Индия какъв Китай какви 5 лева , компютъра + кабела се правят в Пловдив до Лаута мисля че беше някаква сграда на БАН. От 100 клиенти има много доволни , прекалено много за твоите възгледи . Когато говориш нещо говори с факти не с ....... един приятел разбрал че неговата леля имала приятел на който чичо му имал син на който приятелката била слушала някаде за ГИ Фобос. Омръзнало ми е да слушам глупости. Ти лично карал ли си с такъв инжекцион , имаш ли лични наблюдения или пак си разбрал някаде нещо. Нищо лично но неможах да се сдържа
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ок u_bo щом си решил така :D не че нещо но не работя вече в газов сервиз ако това те интересува
            Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
            Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Някой колега "случайно" да разполага с някоя от последните версии на Софта на Фобос? Ще черпя на Италфеста ако я получа :D
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

u_bo написа:
                BUH написа:
                за 35 литрова бутилка - 1 литър отгоре е --> 2.9% , а 2 литра е 5,7 %това е съвсем нормално , да не мислиш, че бутилката ти е ТОЧНО 35 литра и нито грам.не забравяй и различните налягания --> може да влезе повече или по-малко
                значи бутилката ми е 26л. и почовете които ми е слагаха ми казаха че сабира максимум 20л. а редовно ми сипват 22-23 л
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Назад си в класацията . На мен в 25л. бутилка ми напълниха 27,3л. Аз още като подмина 20-те литра разбрах какво става, но изчаках да видя до къде ще стигне наглостта им. След като я напълни го заврях в багажника да ми прочете на глас колко литра е бутилката - било им от помпите, много били силни и други такива глупости ...

Коментар

Mupo написа:
                    Назад си в класацията . На мен в 25л. бутилка ми напълниха 27,3л. Аз още като подмина 20-те литра разбрах какво става, но изчаках да видя до къде ще стигне наглостта им. След като я напълни го заврях в багажника да ми прочете на глас колко литра е бутилката - било им от помпите, много били силни и други такива глупости ...
                    Ти колега си още по-назад в "класацията" При мен бутилката е 35л. на 80% е 28л. При празна бутилка ми заредиха 39л. и продължаваха , аз ги накарах да стопират зареждането с думите:.. "бутилката се надува веднага спри"... Оня газаджия така скоростно изкара зареждачката че падна на задник а задния десен калник така го обгази че за миг замръзна Естествено направих скандал и показах на касиера бутилката и количеството което е събрала а те .....скачат на бой :D Жалко че бях с децата и жена ми , иначе поне на трима болницата им беше сигурна спирка Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Atanas71 написа:
                      Mupo написа:
                      Ти колега си още по-назад в "класацията" При мен бутилката е 35л. на 80% е 28л. При празна бутилка ми заредиха 39л. и продължаваха , аз ги накарах да стопират зареждането с думите:.. "бутилката се надува веднага спри"... Оня газаджия така скоростно изкара зареждачката че падна на задник а задния десен калник така го обгази че за миг замръзна Естествено направих скандал и показах на касиера бутилката и количеството което е събрала а те .....скачат на бой :D Жалко че бях с децата и жена ми , иначе поне на трима болницата им беше сигурна спирка Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                      Това къде става все пак ще е интересно за колегите?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        Atanas71 написа:
                        Mupo написа:
                        Това къде става все пак ще е интересно за колегите?
                        Веднага казвам . На връщане от Боровец пътувах към Карлово , минавам през Костенец и след Костенец на незнам колко точно километра преди да се кача на магистрала "Тракия" има бензиностанция на ЛукОйл. Няма друга преди магистралата , така че неможе да се обърка. Ако се включи колега от този район ще опише по-точно за коя бензиностанция става въпрос.

Коментар

И аз си имам рекорд, в 43 литрова бутилка която винаги зарежда 40 литра ми сипаха 48 литра и то на ОМV в София на околовръстното на Бояна точно където вечер се събират бегачките. Най-смешното е че в бутилката имаше някакво минимално количество гориво защото са движех на газ и то без да се усеща привършване или придърпвания от ниско налягане.

Коментар

НОВ ФОБОС

може ли да сондирам малко мнения че не съм особенно запознат и незнам кое да избера? Реших да си монтирам "гас" ФОБОС в един "частен" сервиз и момчето ми я предлага за 920лв. или с турски нивомер за 820лв. Той лично каза че си кара неговата с турски защото за нивомера няма чак такова значение от към сигурност и повреди. Та въпроса ми е с какъв нивомер да предпочета в предвид разликата от 100 лв., като цяло цената добра ли е за инжекциона и някакви съвети като ходя да я монтират. колата е фиат палио 1,2 ако е от значение.Благодаря предварително , поздрави
                            mail: v.i.petkov@mail.bg
                            0888 445 776

Коментар

Ако Палиото ти е 1.2 75 коня а то май е такова просто ще си дадеш парите на вятъра този мотор май е с метални колектори е за него газовата е максимум 400лв.Не,че не можеш да сложиш е фобос но не виждам смисъл.Иначе за нивомерът и аз съм с Турски и нямам проблеми.
                              ex. punto elx 1.2i
                              Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
                                Ако Палиото ти е 1.2 75 коня а то май е такова просто ще си дадеш парите на вятъра този мотор май е с метални колектори е за него газовата е максимум 400лв.Не,че не можеш да сложиш е фобос но не виждам смисъл.Иначе за нивомерът и аз съм с Турски и нямам проблеми.
                                знам за газовата ама предпочитам по-сигурното и по-качественото, километрите ми оправдават средствата благодаря все пак и за нивомера също
                                mail: v.i.petkov@mail.bg
                                0888 445 776

Коментар

Working...
                                X