Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОБОС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: отговор от фобос

ivendov написа:
    Нека колегата от Плевен да не се изказва най-малкото да се засрами от това, че една година след като ни монтира 4-5 японски климатика отказа да ги подържа зашото "вече не се занимавал с тях". Наистина навремето имахме допирни точки тои слагаше аларми както и ние. Клиентите дали са доволни показва пазара ние все още монтираме аларми за разлика от него . А каде е нашто ниво и неговото в момента няма нужда от коментар.
    Не монтирвам аларми защото проблема е в очите ми. Все още идват хора да ме търсят за монтаж на аларми.Между другото нивото ни е различно защото аз винаги съм работил честно предимно сам с мой пари и не съм експолтирал работниците си както и не съм ползвал кредити. А доколкото знам 3 от климатиците все още си работят вече 8 години. Нищо лично към теб Вендов нямам просто изразих мнение за алармите ти.
    Обичам си работата.

Коментар

Atanas71 написа:
      ivendov написа:
      Знам колко е недоволен клиента пуснал тази тема, колата му беше сериозен пропуск в работата ни за което се извинявам.Уверявам всички че подоби случки са изклченние и недоволните клиенти се броят на пръсти за което и свидетелства посештението в сервиза.Взети се мерки за подобряване на обслужването и въпреки обема на работата които имаме в момента се обръща вимание на всеки един клиент.Все пак на ден правим по 4 коли с газови инжекциони и понякога от преумора са допускани грешки стараем се тези проблеми да са изключения.Също така знаем че на сто доволни клиента един да напиче негативно мнение и ще го прочетат жиляда Нека колегата от Плевен да не се изказва най-малкото да се засрами от това, че една година след като ни монтира 4-5 японски климатика отказа да ги подържа зашото "вече не се занимавал с тях". Наистина навремето имахме допирни точки тои слагаше аларми както и ние. Клиентите дали са доволни показва пазара ние все още монтираме аларми за разлика от него . А каде е нашто ниво и неговото в момента няма нужда от коментар.
      Радвам се че се вземат мерки за повдигане качеството на работа. Фобос са много добри инжекциони системи. И се надявам следващия път когато посетя сервиза за диагностика да има срещу мен наистина добри техник-механици. МАП сензора който ми бяха монтирали е изключен в момента софтуерно и съм с версия на софта от началото на 2008г. Юли месец ще посетя сервиза ще представя формата за работа от предишното ми посещение . Ще потърсим заедно грешката допусната при настройките при последното ми посещение. Аз я знам , високо налягане в газовата рейка с което се "побъркаха" времената на бензиновите инжектори. Желанието ми е да качим нова версия на софта .
      ’нещо което работи НЕ се пипа’и що искаш да качваш нова версия на софта?

Коментар

u_bo написа:
        Atanas71 написа:
        ivendov написа:
        Знам колко е недоволен клиента пуснал тази тема, колата му беше сериозен пропуск в работата ни за което се извинявам.Уверявам всички че подоби случки са изклченние и недоволните клиенти се броят на пръсти за което и свидетелства посештението в сервиза.Взети се мерки за подобряване на обслужването и въпреки обема на работата които имаме в момента се обръща вимание на всеки един клиент.Все пак на ден правим по 4 коли с газови инжекциони и понякога от преумора са допускани грешки стараем се тези проблеми да са изключения.Също така знаем че на сто доволни клиента един да напиче негативно мнение и ще го прочетат жиляда Нека колегата от Плевен да не се изказва най-малкото да се засрами от това, че една година след като ни монтира 4-5 японски климатика отказа да ги подържа зашото "вече не се занимавал с тях". Наистина навремето имахме допирни точки тои слагаше аларми както и ние. Клиентите дали са доволни показва пазара ние все още монтираме аларми за разлика от него . А каде е нашто ниво и неговото в момента няма нужда от коментар.
        Радвам се че се вземат мерки за повдигане качеството на работа. Фобос са много добри инжекциони системи. И се надявам следващия път когато посетя сервиза за диагностика да има срещу мен наистина добри техник-механици. МАП сензора който ми бяха монтирали е изключен в момента софтуерно и съм с версия на софта от началото на 2008г. Юли месец ще посетя сервиза ще представя формата за работа от предишното ми посещение . Ще потърсим заедно грешката допусната при настройките при последното ми посещение. Аз я знам , високо налягане в газовата рейка с което се "побъркаха" времената на бензиновите инжектори. Желанието ми е да качим нова версия на софта .
        ’нещо което работи НЕ се пипа’и що искаш да качваш нова версия на софта?
        Искам я мамо , искам я Ей така да си я имам , да видя каде са пипнали в какви насоки се е променил А бе любопитство общо взето
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Фобос

Тъй като съм клиент на Ивайло от вече три години, тоест имам ГИ от септември 2006 съм склонен да потвърдя казаното от него, че цялата идея за Фобос е изключително професионално замислена и има само леки " човешки " грешки, които са неизбежни. Както казах трета година карам Марийката с ГИ Фобос и съм доволен, добър разход, добър вървеж - искам и дебело да подчертая. че ВИНАГИ съм бил обслужван както трябва и в Плевен, където монтираха уредбата и в София, където ми качиха нов софтуеър, МАП сензор и ми направиха пълна профилактика на дюзи, свещи, газови филтри и въздушен.Допреди да отида в Плевен, нито познавах Ивайло, нито знаех кой знае какво за Фобос, но отношението към мен беше професионално. И това ме радва - грешки всеки прави, важното е да се отнасяме професионално към работата си.Поздрави!М.К.
          Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Ще споделя отново моите преживявания с ФОБОС.Отидох до сервиза на Бобо направиха ми диагностика и ми смениха свещите.След диагностиката карах през цялото време на бензин зада не ми събира грешки компа и отидох при собсвеника на фобос и ми направи диагностика.Предстоеше ми пътуване с колата при което след 10км на магистралата ми светна чека на инжекциона.Скоро ще ходя отново при Фобос,говорих със адвоката с който работя и със агенция защита на потребителя и да ви споделя изобщо няма да бъде приятен разговора между мен и началството на ФОБОС.Поздрави Колеги и УСПЕХ дано получите обслужването което заслужавате.
            Lancia Dedra 1.8e.i 16v

Коментар

trab4o написа:
              Ще споделя отново моите преживявания с ФОБОС.Отидох до сервиза на Бобо направиха ми диагностика и ми смениха свещите.След диагностиката карах през цялото време на бензин зада не ми събира грешки компа и отидох при собсвеника на фобос и ми направи диагностика.Предстоеше ми пътуване с колата при което след 10км на магистралата ми светна чека на инжекциона.Скоро ще ходя отново при Фобос,говорих със адвоката с който работя и със агенция защита на потребителя и да ви споделя изобщо няма да бъде приятен разговора между мен и началството на ФОБОС.Поздрави Колеги и УСПЕХ дано получите обслужването което заслужавате.
              Доста е късно и написах поста набързо , нямам сили да напиша всичко което мисля оставям го за утре.
              Lancia Dedra 1.8e.i 16v

Коментар

абе вие ме отчайвате, ИСКАМ ДА СИ СЛОЖА ГИ, ама къде, като във всички сфери само неграмотници и независимо от изсипаните им цифра пари, защото 1000+ лв при положение, че караме 15 годишни морги, които в италия струват 500 евро то тези 1000+ лв са поне половината от колата и накрая пак няма никой, е мерси. В последно време гледам всякакви оферти за ГИ, изигаз май също са на фобос и ги бях избрал заради приличната цена, почнах да се замислям. Евала на собственика, че не се покри и си написа мнението. Всеки разбира, че не може една доработка по колата да е винаги безпроблемна, но сега е нормално собственика да вземе да поеме част от разходите на човека, защото мен не ме притесняват тези 25х2 км 10 пъти ходене, но времето, което губя е значително по -ценно, а и да му вземе колата за 2 дни, но повече да не се виждат за ремонти. Така или иначе клеинта вече няма да стъпи там, но така е нормално да се случи. интересно ми е развитието
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                  абе вие ме отчайвате, ИСКАМ ДА СИ СЛОЖА ГИ, ама къде, като във всички сфери само неграмотници и независимо от изсипаните им цифра пари, защото 1000+ лв при положение, че караме 15 годишни морги, които в италия струват 500 евро то тези 1000+ лв са поне половината от колата и накрая пак няма никой, е мерси. В последно време гледам всякакви оферти за ГИ, изигаз май също са на фобос и ги бях избрал заради приличната цена, почнах да се замислям. Евала на собственика, че не се покри и си написа мнението. Всеки разбира, че не може една доработка по колата да е винаги безпроблемна, но сега е нормално собственика да вземе да поеме част от разходите на човека, защото мен не ме притесняват тези 25х2 км 10 пъти ходене, но времето, което губя е значително по -ценно, а и да му вземе колата за 2 дни, но повече да не се виждат за ремонти. Така или иначе клеинта вече няма да стъпи там, но така е нормално да се случи. интересно ми е развитието
                  за сферите си прав, но аз съм забелязал, че в ОФИЦИАЛНИТЕ сервизи се набляга на неграмотноста , но послушноста на персонала. грамотните хора са или работещи за себе си, или са в по-малък сервиз, където са на процент , а не на твърда заплата - манната на неграмотника - това си е личното ми мнение

Коментар

u_bo написа:
                    pakumba написа:
                    за сферите си прав, но аз съм забелязал, че в ОФИЦИАЛНИТЕ сервизи се набляга на неграмотноста , но послушноста на персонала. грамотните хора са или работещи за себе си, или са в по-малък сервиз, където са на процент , а не на твърда заплата - манната на неграмотника - това си е личното ми мнение
                    Много си прав за това Как може в друг сервиз да ми монтират Фобос и да направят перфектни настройки а фирменият сервиз да се излага. Не добре обучен персонал или от всяко дърво свирка не става. Лично имам при мен в сервиза човек който е препоръчан от шефа ми но нищо не става от него . Инженер с купена диплома който бърка маслена с водна помпа
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колеги, скоро ще посетя отново прочутия сервиз в София за проблема, който съм описал тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45266 . Мисля, че колкото на мен, толкова и на вас ще са интересни отзивите. Ще пиша отново след посещението.Поздрави,
                      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Колеги при мен одисеята продължава бях малко извън страната и не успях да ги посетя отново но в понеделник съм първа линия.Карам в момента със изключена ламбда сонда и всичко е наред но щом я включа веднага светва чека.
                        Lancia Dedra 1.8e.i 16v

Коментар

trab4o написа:
                          ..Карам в момента със изключена ламбда сонда и всичко е наред но щом я включа веднага светва чека.
                          ти са ни фърли в тъча - това и на газ и на бензин ли ? я по-подробно моля

Коментар

Ми на газ съм със изключена сонда на бензин пак ,ако карам повече време на безин я включвам.Докато карам на бензин без ламбда в началото колата малко се замисля при подаване на газ ,но след около километър всичко си е наред.Двигателя ми все пак е за мен най-железното копеле излезнало от концерна Фият-Ланчия 1.8 8в последната мофификация със две двойно бобини. Според дебелите книги сондата е сложена зада се покрие евро 2 стандарта мисля.Дедра турбо 2.0 8в без ламбда е със 10 коня повече от модификацията със ламбда.Разхода на газ засечен 3 пъти 30 лева до празно е (33 литра 285 километра средно в софия) климатика е пускан около 100 км от изминатите. Бензин още не знам но беше преди това около 10-11
                            Lancia Dedra 1.8e.i 16v

Коментар

fiat marea 2000 / 20v HLX

Е, момчета . С интерес следях тази тема преди да си сложа газова система " фобос"..на моята fiat marea 2000 / 20v HLX.Аз съм от Ямбол и пропътувах цялото разтояние до Горни богоров за да я сложа . Бяха ми известни всички оплаквания от този сервиз , но си бях решил да си сложа точно тази система.Когато отидох ШЕФА стоеше зад бюрото си и човъркаше по лаптоп-а . Споменах му за този форум и оплакванията в него и както виждам даже е писал вътре . Споделих притесненията си и човека ме разбра , след това кой е работил по колата ми незная , но явно си е свършил доста добре работата след като автомобила ми все още може да се движи с 220км на газ и то без да се притеснява от скороста - сиреч не е проблем и по-високата скорост. Когато я вземах от сервиза направиха снимка на двигателя за техният сайт, може и вече да е качена .Сега се връщам от странство .Автомобила ми беше натоварен до неузнаваемост и съм изминал 1780км. Движил съм се със средна скорост 110-120км. , но стигах и до 160км. като това не е предела който двигателя имаше - разхода ми на газ излезе 150литра и около 10литра бензин. Оплаквания от газовата уредба нямам , но ИМАМ ОПЛАКВАНИЯ ОТ ГАЗСТАНЦИИТЕ . На една ми сложиха с 10литра повече от обема на бутилката и стана голям скандал , добре , че документите за газовата система бяха у мен , след това си тръгнах без да плащам като си взех касовата бележка като за доказателство в измама ако тръгнат да ме съдят . ПРЕПОРЪЧВАМ ВСИЧКИ ТАКА ДА ПРАВЯТ КОГАТО ГИ ЛЪЖАТ ДОРИ И С ДВА ЛИТРА ДА Е .
                              fiat marea 2.0 20v weekend - потроши ме джип.
                              fiat marea 1.8 16v weekend - издъхна на магистралата.
                              fiat stilo multi wagon 1.6 16v - ще го карам "чичарската".
                              Гиф аватар за ползване http://prikachi.com/images.php?images/339/5051339y.gif

Коментар

Ох майкоооооо мила фобос Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . на тази уредба частите се произвеждат в индия китай и плевен :D . освен това са супер нелоялни , опитват се да ОТКРАДНАТ представителната дейност на други фирми занимаващи се със същата дейност . и от 100 клиенти ако има 1 доволен сиг е някои луд
                                Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
                                Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Working...
                                X