здравеите колеги както вас и аз съм с газова сиситема "фобос" и да ви кажа съм мн доволен вече 20 000 км неми е направила проблем мотираха ми е в Плд в едно сервизче в което поставят и други марки г. оредби явно тряя да се слагат тея оредби навсякаде другаде но не и в лицензираните сервизи и аз като колегата имам проблеми с ГАЗ-зареждачите,редовно ми палнят с литър два отгоре и редовно си правя скандали ама никаде не дават да си трагнеш без да платиш,бе Педе*аси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОБОС
Collapse
X
-
u_bo
BUH написа:здравеите колеги както вас и аз съм с газова сиситема "фобос" и да ви кажа съм мн доволен вече 20 000 км неми е направила проблем мотираха ми е в Плд в едно сервизче в което поставят и други марки г. оредби явно тряя да се слагат тея оредби навсякаде другаде но не и в лицензираните сервизи и аз като колегата имам проблеми с ГАЗ-зареждачите,редовно ми палнят с литър два отгоре и редовно си правя скандали ама никаде не дават да си трагнеш без да платиш,бе Педе*аси
Коментар
-
u_bo
yori2 написа:Ох майкоооооо мила фобос Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . на тази уредба частите се произвеждат в индия китай и плевен :D . освен това са супер нелоялни , опитват се да ОТКРАДНАТ представителната дейност на други фирми занимаващи се със същата дейност . и от 100 клиенти ако има 1 доволен сиг е някои луд
Коментар
-
yori2 написа:Ох майкоооооо мила фобос Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . на тази уредба частите се произвеждат в индия китай и плевен :D . освен това са супер нелоялни , опитват се да ОТКРАДНАТ представителната дейност на други фирми занимаващи се със същата дейност . и от 100 клиенти ако има 1 доволен сиг е някои лудФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Някой колега "случайно" да разполага с някоя от последните версии на Софта на Фобос? Ще черпя на Италфеста ако я получа :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
u_bo написа:BUH написа:здравеите колеги както вас и аз съм с газова сиситема "фобос" и да ви кажа съм мн доволен вече 20 000 км неми е направила проблем мотираха ми е в Плд в едно сервизче в което поставят и други марки г. оредби явно тряя да се слагат тея оредби навсякаде другаде но не и в лицензираните сервизи и аз като колегата имам проблеми с ГАЗ-зареждачите,редовно ми палнят с литър два отгоре и редовно си правя скандали ама никаде не дават да си трагнеш без да платиш,бе Педе*асиHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Назад си в класацията . На мен в 25л. бутилка ми напълниха 27,3л. Аз още като подмина 20-те литра разбрах какво става, но изчаках да видя до къде ще стигне наглостта им. След като я напълни го заврях в багажника да ми прочете на глас колко литра е бутилката - било им от помпите, много били силни и други такива глупости ...
Коментар
-
Mupo написа:Назад си в класацията . На мен в 25л. бутилка ми напълниха 27,3л. Аз още като подмина 20-те литра разбрах какво става, но изчаках да видя до къде ще стигне наглостта им. След като я напълни го заврях в багажника да ми прочете на глас колко литра е бутилката - било им от помпите, много били силни и други такива глупости ...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Mupo написа:Назад си в класацията . На мен в 25л. бутилка ми напълниха 27,3л. Аз още като подмина 20-те литра разбрах какво става, но изчаках да видя до къде ще стигне наглостта им. След като я напълни го заврях в багажника да ми прочете на глас колко литра е бутилката - било им от помпите, много били силни и други такива глупости ...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Atanas71 написа:Mupo написа:Назад си в класацията . На мен в 25л. бутилка ми напълниха 27,3л. Аз още като подмина 20-те литра разбрах какво става, но изчаках да видя до къде ще стигне наглостта им. След като я напълни го заврях в багажника да ми прочете на глас колко литра е бутилката - било им от помпите, много били силни и други такива глупости ...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
И аз си имам рекорд, в 43 литрова бутилка която винаги зарежда 40 литра ми сипаха 48 литра и то на ОМV в София на околовръстното на Бояна точно където вечер се събират бегачките. Най-смешното е че в бутилката имаше някакво минимално количество гориво защото са движех на газ и то без да се усеща привършване или придърпвания от ниско налягане.
Коментар
-
НОВ ФОБОС
може ли да сондирам малко мнения че не съм особенно запознат и незнам кое да избера? Реших да си монтирам "гас" ФОБОС в един "частен" сервиз и момчето ми я предлага за 920лв. или с турски нивомер за 820лв. Той лично каза че си кара неговата с турски защото за нивомера няма чак такова значение от към сигурност и повреди. Та въпроса ми е с какъв нивомер да предпочета в предвид разликата от 100 лв., като цяло цената добра ли е за инжекциона и някакви съвети като ходя да я монтират. колата е фиат палио 1,2 ако е от значение.Благодаря предварително , поздравиmail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
Ако Палиото ти е 1.2 75 коня а то май е такова просто ще си дадеш парите на вятъра този мотор май е с метални колектори е за него газовата е максимум 400лв.Не,че не можеш да сложиш е фобос но не виждам смисъл.Иначе за нивомерът и аз съм с Турски и нямам проблеми.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
petio4528 написа:Ако Палиото ти е 1.2 75 коня а то май е такова просто ще си дадеш парите на вятъра този мотор май е с метални колектори е за него газовата е максимум 400лв.Не,че не можеш да сложиш е фобос но не виждам смисъл.Иначе за нивомерът и аз съм с Турски и нямам проблеми.mail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар