Колеги здравейте. Решил съм да сваля крайното гърне от шевролета и да го сложа на бравата. Притеснението ми е в това, че съм чувал че когато автомобила се кара на газ, са получава конденз и гърнето започва да гние. Така ли е. питам защото гърнето ми вади много добър звук и искам да го паркирам на Бравата. Сегашното гърне на бравата има малка дупчица и незнам дали е от газта или просто е започнало да си гние.Качвам една снимка на гърнето което искам да сложа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за крайно гърне
Collapse
X
-
и как я мислиш тази работа? сигурно фитата са различни, формата е различна, като го гледам какво е огромно ще виси на 10 санта от земята.... колат ати ще заприлича на баси селкия катун според мен. а колко зор ще е докато се направи, а тампоните къде ще закачаш?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
pakumba написа:и как я мислиш тази работа? сигурно фитата са различни, формата е различна, като го гледам какво е огромно ще виси на 10 санта от земята.... колат ати ще заприлича на баси селкия катун според мен. а колко зор ще е докато се направи, а тампоните къде ще закачаш?F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Ами ако отвора е нарочно , заради конденза :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар