Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за крайно гърне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за крайно гърне

Колеги здравейте. Решил съм да сваля крайното гърне от шевролета и да го сложа на бравата. Притеснението ми е в това, че съм чувал че когато автомобила се кара на газ, са получава конденз и гърнето започва да гние. Така ли е. питам защото гърнето ми вади много добър звук и искам да го паркирам на Бравата. Сегашното гърне на бравата има малка дупчица и незнам дали е от газта или просто е започнало да си гние.Качвам една снимка на гърнето което искам да сложа.
    Прикачени файлове

и как я мислиш тази работа? сигурно фитата са различни, формата е различна, като го гледам какво е огромно ще виси на 10 санта от земята.... колат ати ще заприлича на баси селкия катун според мен. а колко зор ще е докато се направи, а тампоните къде ще закачаш?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
      и как я мислиш тази работа? сигурно фитата са различни, формата е различна, като го гледам какво е огромно ще виси на 10 санта от земята.... колат ати ще заприлича на баси селкия катун според мен. а колко зор ще е докато се направи, а тампоните къде ще закачаш?
      Колегата е прав как ще го закачиш. Още повече че на бравата двете гърнета са комплект ако не ме лъже паметта.? По добре отиди в сервиз за ауспуси да ти го заварят щом дупчицата е малка ще стане и няма да ти вземат повече от 10-15 лв.
      F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
      F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

Ами ако отвора е нарочно , заради конденза :D
        Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
        Втората......пак същата!
        (_-_)______////_______(_-_)
        Punto75-Вече на жената!
        Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Идеята ми е просто да пробвам да сложа това гърне. Незнам дали дупката е пробита нарочно. Фитата са едни и същи на двете гърнета, а и шевролетовото не е оригинално, а е слагано допълнително. За да се закачи че заваря куки. Все още не съм огледал какво е закачването на двата автомобила.

Коментар

Working...
          X