Здравейте колеги ,днес си взех колата от сервиза ,монтираха ми обикновенна газова БРЦ.Не искам да коментирам самия монтаж ,то нали аз си ги избрах ,повече ме притеснява че от там ме обедиха за това че колата ми няма нужда от никакви емулатори. Като първи впечетления за динамика и работа на двигателя съм доволен. Разбира се лампата ми светна звъннах им и ми казаха че това не е проблем.Клеги какво да очаквам от тук натам ако не монтирам емулаторите.Колата е Брава 1,6 16 клапана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От днес и аз съм газифициран
Collapse
X
-
Re: От днес и аз съм газифициран
forsakens написа:Здравейте колеги ,днес си взех колата от сервиза ,монтираха ми обикновенна газова БРЦ.Не искам да коментирам самия монтаж ,то нали аз си ги избрах ,повече ме притеснява че от там ме обедиха за това че колата ми няма нужда от никакви емулатори. Като първи впечетления за динамика и работа на двигателя съм доволен. Разбира се лампата ми светна звъннах им и ми казаха че това не е проблем.Клеги какво да очаквам от тук натам ако не монтирам емулаторите.Колата е Брава 1,6 16 клапана.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Колега на бравото с същия мотор 1.6 16 v карам без никакви емулатори нито на дюзи нито на ламбда, само съм прекъснал дюзите и засега както са ти казали газажиите нямам проблем, лампата на инжекциона ми свети като съм на газ.За сега 300 км вече нямам проблеми.Забелязах че понякога като давам повече газ при ускоряване и дюзата угасва за малкоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
forsakens написа:Здравейте колеги ,днес си взех колата от сервиза ,монтираха ми обикновенна газова БРЦ.Не искам да коментирам самия монтаж ,то нали аз си ги избрах ,повече ме притеснява че от там ме обедиха за това че колата ми няма нужда от никакви емулатори. Като първи впечетления за динамика и работа на двигателя съм доволен. Разбира се лампата ми светна звъннах им и ми казаха че това не е проблем.Клеги какво да очаквам от тук натам ако не монтирам емулаторите.Колата е Брава 1,6 16 клапана.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Благодаря ви колеги за вниманието ,днес имах възможноста да мина повече от 300 км. (от Пловдив до Кърджали) и доста градско каране ,като в едната посока се бях натоварил като идиот с два паметника от мрамор и тези първи километри ме изненадаха много приятно. Разхода на колата е много приемвлив ,макар че зареждах на различни места и засечката не е много точна съм доволен. Притеснява ме много това светене на лампата на инжекциона ,странното е 4е когато отнема газта по надолни6те а колата е на скорост тя (лампата) моментално гасне и така до като не подам отново газ.Имате ли наблюдения дали само при мен е така.И колеги понеже съм аджимия тук в този форум как мога да се свържа с Янисю? Разбрах че е от септември.Лека и спокойна вечер.
Коментар
-
forsakens написа:Здравейте колеги ,днес си взех колата от сервиза ,монтираха ми обикновенна газова БРЦ.Не искам да коментирам самия монтаж ,то нали аз си ги избрах ,повече ме притеснява че от там ме обедиха за това че колата ми няма нужда от никакви емулатори. Като първи впечетления за динамика и работа на двигателя съм доволен. Разбира се лампата ми светна звъннах им и ми казаха че това не е проблем.Клеги какво да очаквам от тук натам ако не монтирам емулаторите.Колата е Брава 1,6 16 клапана.
Коментар
-
forsakens написа:Благодаря ви колеги за вниманието ,днес имах възможноста да мина повече от 300 км. (от Пловдив до Кърджали) и доста градско каране ,като в едната посока се бях натоварил като идиот с два паметника от мрамор и тези първи километри ме изненадаха много приятно. Разхода на колата е много приемвлив ,макар че зареждах на различни места и засечката не е много точна съм доволен. Притеснява ме много това светене на лампата на инжекциона ,странното е 4е когато отнема газта по надолни6те а колата е на скорост тя (лампата) моментално гасне и така до като не подам отново газ.Имате ли наблюдения дали само при мен е така.И колеги понеже съм аджимия тук в този форум как мога да се свържа с Янисю? Разбрах че е от септември.Лека и спокойна вечер.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
wwalker написа:Като си на скорост и пуснеш педала минаваш в ППХ и ECU ти спира дюзите - затрова лампата гасне - защото то има казва да спрат, а те и без това вече са прекъснати. А като натиснеш педала и ECU се опитва да им коригира времената, пък те ги няма(прекъснал си ги от ключа газ/бензин).http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар