привет колеги,можете ли да ме посъветвате къде да си узаконя газовата уредба. От СБА ми казаха че в жкБъкстон имало фирма Тошев, която правила ренген на бутилката и ако е наред автоматично я узаконявали. Бутилката ми е на 2 години... за този ренген.....да не се наложи да ми демонтирват бутилката...Има ли и по-лесен начин да я узаконя...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Узаконяване на газова
Collapse
X
-
Колега ако още те интересува- аз минах на горубляне в една газостансция на топливо до моста на цариградско. Стикери + преглед и узаконяване = 23 лева. Това е цената преди няколко дни. Иначе прегледа си е фиктивен - само подушиха с нос бутилката.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
blue_g написа:все още не съм я узаконил, в понеделник съм там. Благодаря ти за съвета. Това да не се намираше зад малката петролска бензиностанция, която е под моста. Там май едно време имаше и един фургон и пълниха с газ бутилки за лични нужди...ако не се бъркам деhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
аз правих преди няколко дни преглед и изкарване на паспорт за газовата, но в Попово, защото бях наблизо по време на отпуската мивзеха ми 15лв за всичко, но и от там разбрах, че има здраво орязване на разрешителните, заради нередовните технически прегледи които се правилиFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
floks
-
rosi написа:бул. Климент Охридски 96 там заверяват и газ и метан
Коментар
-
evgeniek написа:rosi написа:бул. Климент Охридски 96 там заверяват и газ и метанAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:evgeniek написа:rosi написа:бул. Климент Охридски 96 там заверяват и газ и метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар