Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Узаконяване на газова

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Узаконяване на газова

привет колеги,можете ли да ме посъветвате къде да си узаконя газовата уредба. От СБА ми казаха че в жкБъкстон имало фирма Тошев, която правила ренген на бутилката и ако е наред автоматично я узаконявали. Бутилката ми е на 2 години... за този ренген.....да не се наложи да ми демонтирват бутилката...Има ли и по-лесен начин да я узаконя...
    Punto 1.2, ELX MPI

кола

моята като е докарах имаше един в КАТ и ми е озакони за 30 лв с паспорт и печат иначе тези където слагат законно газови трябва да могат да е узаконят но пак трябва да се сваля бутилката а иначе с пари може и да не е сваляш провери в СБА МЛАДОСТ може и да мине
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колега ако още те интересува- аз минах на горубляне в една газостансция на топливо до моста на цариградско. Стикери + преглед и узаконяване = 23 лева. Това е цената преди няколко дни. Иначе прегледа си е фиктивен - само подушиха с нос бутилката.
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

все още не съм я узаконил, в понеделник съм там. Благодаря ти за съвета. Това да не се намираше зад малката петролска бензиностанция, която е под моста. Там май едно време имаше и един фургон и пълниха с газ бутилки за лични нужди...ако не се бъркам де
        Punto 1.2, ELX MPI

Коментар

blue_g написа:
          все още не съм я узаконил, в понеделник съм там. Благодаря ти за съвета. Това да не се намираше зад малката петролска бензиностанция, която е под моста. Там май едно време имаше и един фургон и пълниха с газ бутилки за лични нужди...ако не се бъркам де
          Близо е до петрола, Както идваш от Горубляне и минаваш под цариградско не завиваш долу на ляво да се качиш на цариградско, а завиваш там на дясно и е на 10 метра пише топливо. Май там е най евтино, ама да знаеш че прегледа е фиктивен, ако искаш наистина да я проверяват на рентген ходи другаде.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

стана :D ,вече е узаконена :D Благодаря за съветите
            Punto 1.2, ELX MPI

Коментар

Задължително ли е свалянето на бутилката при законна проверка на газовата уредба?И ако "ДА" колко струва цялото удоволствие?

Коментар

Колги,за да не пускам нова тема,искам да попитам някой скоро правил ли е преглед на АГУ-то?Днес ходих до един пункт,където минах миналата година,но човека ми каза че са им взели лиценза.Също каза,че масово взимали лицензите-явно пак някакъв опит за монопол и вдигане на цените.
                Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

аз правих преди няколко дни преглед и изкарване на паспорт за газовата, но в Попово, защото бях наблизо по време на отпуската мивзеха ми 15лв за всичко, но и от там разбрах, че има здраво орязване на разрешителните, заради нередовните технически прегледи които се правили
                  FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Коментар

бул. Климент Охридски 96 там заверяват и газ и метан

Коментар

rosi написа:
                      Аз също имем техни координати,и се чудя тази година дали да не отида при тях за техническият на АГУ-то.Обаче искам да знам и те ли "щрак-щрак" и си готов или наистина ще си направят труда да я прегледат в изправност ли е уредбата?Как са сега цените за технически?

Коментар

evgeniek написа:
                        rosi написа:
                        Аз също имем техни координати,и се чудя тази година дали да не отида при тях за техническият на АГЪ-то.Обаче искам да знам и те ли "щрак-щрак" и си готов или наистина ще си направят труда да я прегледат в изправност ли е уредбата?Как са сега цените за технически?
                        Аз ходих там април месец тази година за преглед.Провериха за течове с някаква писукаща машинка от зареждачката до плочката на входа на колектора и ми взеха 15лв.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                          evgeniek написа:
                          rosi написа:
                          Аз също имем техни координати,и се чудя тази година дали да не отида при тях за техническият на АГЪ-то.Обаче искам да знам и те ли "щрак-щрак" и си готов или наистина ще си направят труда да я прегледат в изправност ли е уредбата?Как са сега цените за технически?
                          Аз ходих там април месец тази година за преглед.Провериха за течове с някаква писукаща машинка от зареждачката до плочката на входа на колектора и ми взеха 15лв.
                          Браво,много евтино!Миналата година на Топливо(до Цариградски к-кс) за едната бележка само 25лв,все се надявах да я погледне от тук от там.Утре ако Фиата е в движение ще отида да оправя и техническият,че вече на всякъде по бензиностанциите гледат минал ли си технически преглед на АГУ-то,пък и сигурното е сигурно детето си возя .

Коментар

Working...
                          X