Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много яко "паткане" на ГАЗ на Брава 1,6 с АГУ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

veselinov87 написа:
    ее то така звучи лесно,но нямам приятел от когото да взема за да проверя.....предлагат ми нова за 170 италианска и 120 за китайска и колегата ми предлага 2-ра ръка за 50 кое си заслужава.
    Вземи втората ръка ако е оргинална с уговорка,че твоята ако е ОК ще я върнеш.

Коментар

Колега аз съм с 1.6 16 в. От кой квартал си? Ако искаш ела и ще направим тест с мойта бобина- карам на газ и не патка, въпреки че се е напукала и съпротивлението и е доста по ниско от това по книжка.
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
        Колега аз съм с 1.6 16 в. От кой квартал си? Ако искаш ела и ще направим тест с мойта бобина- карам на газ и не патка, въпреки че се е напукала и съпротивлението и е доста по ниско от това по книжка.
        мерси много приятел от СИлистра съм, в сф съм студент и засега съм си в Сс

Коментар

veselinov87 написа:
          infineon написа:
          мерси много приятел от СИлистра съм, в сф съм студент и засега съм си в Сс
          Ами ако все пак не го оправиш, като дойдеш в СФ драсни едно лс да се видим.Иначе все трябва да имаш някой познат там с кола с този мотор. Смени за тест кабелите и бобината и свещите ако щеш за да се ориентираш най лесно от какво е без да даваш излишни пари.И да пишеш какво е излязло в крайна сметка.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

еми колеги и приятели сега смених свещи- сложих си Денсо по каталог и спря паткането и придърпването на газ аа на бензин още си има проблема и сега съм решил да я карам около 200-300 км само на бензин и да сложа добавка за прочистване на инжекторите че може да са се зацапали........ а още не съм ходил да замеря отново бобината...... че нямам време !!!!

Коментар

Working...
            X