Значи имам един мн сериозен проблем,четох много във форума но не намерих решение точно на моя проблем.Имам Фиат Брава 1,6 с обикновенна газова уредба и колата ми патка мн сериозно,аа на бензин нещо придърпва и не иска да се наеме,получава се едно такова изчакване и като се наеме тръгва....А до скоро това гърмене на газ беше мн по малко а сега даже ми изгърмя и кутията за нагнетяване на въздуха която е,даже и там имам пукалка но явно много сериозно пука и не стига.Моля дайте ми съвет как да оправя това пукане и придърпването на бензин.Като пукането е само на газ а на бензин си придърпва колата.Утре мисля да сменя свещите моля дайте ми и съвет за тях!Мерси многоТеодор :P :P :PАко някой иска може и на лично да ми обясни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много яко "паткане" на ГАЗ на Брава 1,6 с АГУ
Collapse
X
-
deadairplane
-
Re: Много яко "паткане" на ГАЗ на Брава 1,6 с АГ
deadairplane написа:veselinov87 написа:Значи имам един мн сериозен проблем,четох много във форума но не намерих решение точно на моя проблем.Имам Фиат Брава 1,6 с обикновенна газова уредба и колата ми патка мн сериозно,аа на бензин нещо придърпва и не иска да се наеме,получава се едно такова изчакване и като се наеме тръгва....А до скоро това гърмене на газ беше мн по малко а сега даже ми изгърмя и кутията за нагнетяване на въздуха която е,даже и там имам пукалка но явно много сериозно пука и не стига.Моля дайте ми съвет как да оправя това пукане и придърпването на бензин.Като пукането е само на газ а на бензин си придърпва колата.Утре мисля да сменя свещите моля дайте ми и съвет за тях!Мерси многоТеодор :P :P :PАко някой иска може и на лично да ми обясни
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:biker_81 написа:99% проблема ти с гърменето ще се оправи след смяна на кабели и свещи
Коментар
-
deadairplane написа:veselinov87 написа:qnisZ написа:Това е от тоците или от някой клапан.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:veselinov87 написа:deadairplane написа:biker_81 написа:99% проблема ти с гърменето ще се оправи след смяна на кабели и свещи
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар