Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заслужава ли си ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заслужава ли си ?

Здр на всички .ЗНачи карам фиат брава 1.6 103 кс 16в и тай като напоследно време съм заинтерасвуан относно слагането на газова оредба искам да ви поппитам .Тай като колата е пълен инжекцион и искам да сложа обикновенна оредба защото нямам пари за газов инжекцион .С колко ше се качи разхода на горивото? Възможно ли е поява на проблеми защото не е инжекцион. Моля напишете ваште мнения тъй като не съм на ясно с тези неща .

Re: Заслужава ли си ?

crazy_kon написа:
    Здр на всички .ЗНачи карам фиат брава 1.6 103 кс 16в и тай като напоследно време съм заинтерасвуан относно слагането на газова оредба искам да ви поппитам .Тай като колата е пълен инжекцион и искам да сложа обикновенна оредба защото нямам пари за газов инжекцион .С колко ше се качи разхода на горивото? Възможно ли е поява на проблеми защото не е инжекцион. Моля напишете ваште мнения тъй като не съм на ясно с тези неща .
    Като нямаш пари да платиш в брой има разни лизингови схеми за Газов инжекцион , много хора ги ползват . Може да внесеш първоначална вноска и остатъка разсрочен за 1-2г. Така получаваш качествена газова уредба[Газов инжекцион] при по-леки финансови условия Няма да се впускам в коментари кое е по-добро обикновената уредба или ГИ. Аз лично съм с ГИ и никой неможе да ме убеди в това че обикновената уредба има някакви "предимства" освен финансови които в повечето случаи излизат през носа на собственика на колата.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
    X