В последно време като ходя да зареждам газ на Shell, редовно ми проверяват стикера за преглед.То всичко си е на ред. Дали и на другите газстанции ги проверяват
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за преглед
Collapse
X
-
Re: Стикер за преглед
wazmo написа:В последно време като ходя да зареждам газ на Shell, редовно ми проверяват стикера за преглед.То всичко си е на ред. Дали и на другите газстанции ги проверяватFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
-
вече по-стрикрно следят за стикери. на мен ми се случи на лукойл. на еко където си зареждам от доста време си ме познават и не ми искат да отварям багажника да гледат стикераFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Няма газ-станция която да не съм посетил в Бургас и до сега стикера нито веднъж не са си направили устата да го погледнат.Пак и аз съм с комби и кръгла бутилка.Докато ми вдигне багажа ........те ги мързи прозореца да ти измият,стикер ще ми гледат.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
wazmo написа:krasio_79bs написа:Няма газ-станция която да не съм посетил в Бургас и до сега стикера нито веднъж не са си направили устата да го погледнат.Пак и аз съм с комби и кръгла бутилка.Докато ми вдигне багажа ........те ги мързи прозореца да ти измият,стикер ще ми гледат.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Задължително е пълнячката да е изведена извън купето и да е поставена на удобно за зареждане място.Това си е най-вече за вашата безопасност. На повечето бутилки клапаните не държат и пълнячките изпускат. Някои с отверка или ключовете натискат съчмите за да изпуснат газта. Това също е забранено в района на бензиностанцията/газстанцията.Стикерите Ви ги проверяват колегите защото е задължително и защото при проверка на Техническият надзор в момента на зареждане на автомобил без преминал технически преглед на уредбата глобата я отнася момчето дето Ви зарежда колата не Вие дето сте си спестили 20-те лева за стикера.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
wazmo написа:krasio_79bs написа:Няма газ-станция която да не съм посетил в Бургас и до сега стикера нито веднъж не са си направили устата да го погледнат.Пак и аз съм с комби и кръгла бутилка.Докато ми вдигне багажа ........те ги мързи прозореца да ти измият,стикер ще ми гледат.
Коментар
-
krasio_79bs написа:wazmo написа:krasio_79bs написа:Няма газ-станция която да не съм посетил в Бургас и до сега стикера нито веднъж не са си направили устата да го погледнат.Пак и аз съм с комби и кръгла бутилка.Докато ми вдигне багажа ........те ги мързи прозореца да ти измият,стикер ще ми гледат.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар