Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за преглед

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стикер за преглед

В последно време като ходя да зареждам газ на Shell, редовно ми проверяват стикера за преглед.То всичко си е на ред. Дали и на другите газстанции ги проверяват
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Re: Стикер за преглед

wazmo написа:
    В последно време като ходя да зареждам газ на Shell, редовно ми проверяват стикера за преглед.То всичко си е на ред. Дали и на другите газстанции ги проверяват
    Не са ми искали скоро да отварям богажника за стикера,ама и аз не зареждам от Шел вече повече от година.
    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

вече по-стрикрно следят за стикери. на мен ми се случи на лукойл. на еко където си зареждам от доста време си ме познават и не ми искат да отварям багажника да гледат стикера
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Няма газ-станция която да не съм посетил в Бургас и до сега стикера нито веднъж не са си направили устата да го погледнат.Пак и аз съм с комби и кръгла бутилка.Докато ми вдигне багажа ........те ги мързи прозореца да ти измият,стикер ще ми гледат.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          Няма газ-станция която да не съм посетил в Бургас и до сега стикера нито веднъж не са си направили устата да го погледнат.Пак и аз съм с комби и кръгла бутилка.Докато ми вдигне багажа ........те ги мързи прозореца да ти измият,стикер ще ми гледат.
          И мойта бутилка е кръгла, но пълначката е при нея. Като вдигна кората да зареждат и се вижда стикера. Явно тогава се сещат,че трябва да го проверят.
          FIAT Marea ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
            krasio_79bs написа:
            И мойта бутилка е кръгла, но пълначката е при нея. Като вдигна кората да зареждат и се вижда стикера. Явно тогава се сещат,че трябва да го проверят.
            Не е ли задължително пълначката да е изведена навън?
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Задължително е пълнячката да е изведена извън купето и да е поставена на удобно за зареждане място.Това си е най-вече за вашата безопасност. На повечето бутилки клапаните не държат и пълнячките изпускат. Някои с отверка или ключовете натискат съчмите за да изпуснат газта. Това също е забранено в района на бензиностанцията/газстанцията.Стикерите Ви ги проверяват колегите защото е задължително и защото при проверка на Техническият надзор в момента на зареждане на автомобил без преминал технически преглед на уредбата глобата я отнася момчето дето Ви зарежда колата не Вие дето сте си спестили 20-те лева за стикера.
              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

wazmo написа:
                krasio_79bs написа:
                Как така вътре колега.Пълначката си е на задната броня.Нито ти мирише в купето,нито ти се налага да отваряш багажника.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  wazmo написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Как така вътре колега.Пълначката си е на задната броня.Нито ти мирише в купето,нито ти се налага да отваряш багажника.
                  Ами преди 4 години като ми сложиха газовата и там я монтираха, щото не исках да ми дупчат бронятя. Видях обаче на една Brava, пълначката при гърлото за резервуара, много добре се събира под капачето. Мисля да отида да ми я монтират там.
                  FIAT Marea ex
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                  X