Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избрах обикновенна газова.. Търся ламбда контрол..

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избрах обикновенна газова.. Търся ламбда контрол..

Здравейте Колеги,Реших да слагам газов инжекцион на Bravo 1.6/16v но поради високата цена на нов намерих втора употреба.Та ще помоля за съвет...Газовата е BRC смъкната преди повече от половин година от Деу 1.6/16v... 1.Това че е стояла толкова време без да се ползва проблем ли е и имали причина да се притеснявам?2.Какво да гледам когато я купувам?3.Цената за която мисля че ще успея да я взема е 500 лева. Как мислите висока ли е?4.Колко горе доло ще ми струва да я монтират?Благодаря на всички който помогнат със съвет!

Колега,от БРЦ до БРЦ има огромна разлика.Кой модел на БРЦ е?С бутилка или без?С каква сонда е?С какви инжектори е?Какъв модел е редуктора?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Здравейте, вече по лошия вариант е на лице Сложих обикновенна газова без ламбда контрол надявам се да не съжалявам.Сложиха ми емулатор на дюзите но ми спестиха симулатор на ламбдата... маистора прошикалкави че за този мотор не е необходимо.А в крайна сметка каква точно е ролята на ламбда симулатора?

Коментар

Хич не ти е лош вариянта с обикновенна газова. Само си сложи ламда контрол и си готов. Ламбда контрола си има симулация на ламбда + икономия от отчитането на ламбда сондата. В крайна сметка получаваш т.нар. газов моноинжекцион :D Без симулация на ламбда ще отчита грешки компютъра и ще се прецака работата на бензин, да не говорим, че разхода на газ ще е повишен и поне при мен без ламбда контрол понамирисваше често на газ в колата.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Днес ще я пробвам на дълго и ще видим как се държи..Междовременно ще търся ламбда контрол... ако някой продава да се обажда

Коментар

Колегата sev продаваше ламбда контрол от неговата брава 1.6 , свържи се с него на лични и ще се разберете.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
              Колегата sev продаваше ламбда контрол от неговата брава 1.6 , свържи се с него на лични и ще се разберете.
              На SEV ламбда контрола е в мен :D Мислех си че моя е ламбда контрол е умрял но се оказа че проблема е в колата.Значи се продават 2 ламбда контрола перфектно работещи .Колега ако още не си намерил пиши на SEV или мен
              Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
              IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
              1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
              2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Колеги, намерих ламбда контрол от колега тук във форума. Благодаря!

Коментар

HCO написа:
                  Slavi_Lancia написа:
                  На SEV ламбда контрола е в мен :D Мислех си че моя е ламбда контрол е умрял но се оказа че проблема е в колата.Значи се продават 2 ламбда контрола перфектно работещи .Колега ако още не си намерил пиши на SEV или мен
                  Здрасти колега!напиши си номера на ЛС да се обадя!Благодаря!

Коментар

Master28 написа:
                    HCO написа:
                    Slavi_Lancia написа:
                    Здрасти колега!напиши си номера на ЛС да се обадя!Благодаря!
                    0885 140 877 Наско
                    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Здравейте колеги, хайде някой да качи някаква снимка да видя "Кой туй нещу?" ламбда контрол. На какви пари се продава, фабрични ли са или някакви заготовки? Има ли различни марки и т.н.? В смисъл ако отида при газаджията и го накарам да ми сложи ламбда контрол бих искал да съм сигурен, че няма да ме прецака. Тоест бих искал да се запозная повече в тази насока. Примерно, Мареята си я карам с обикновенно газово. Е разхода градско е голям, както един колега каза: "в града разхода не го броя". Какво ще е предимството да си сложа ламбда контрол? Иначе един "мастер" ми изключи една клема от компютъра и така на всяко гасене на двигателя/контакта евентуалните грешки ми се затриват . Така, че съм доволен. Но да, определено е по-голям разходът в града. Нека някой компетентен сподели факти и предимства, пък и недостатъци
                      Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

:D didalko ти май скоро ще родиш с тази газова уредба дето я сложи. Като ти писх още като я слагаше, че ще имаш проблеми не ми повярва сега ходи вдявай, че компютъра са ти прекъснали, че глупости. Ламбда контрол има и при нашите "майсторя" тук, бях приказвал с един каза цена около 150лв. Христо под гробищата, може и при "мозъка" да пробваш. Сега като сложиш контрола е хубаво да си възстановиш нормалната работа на компютъра, защото грешки повече не би трябвало да се трупат. Само преди да почнеш с всичко си нпарави една диагностика на ламбда сондата дали е в ред.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ламба

имам ламба контрол колеги ако му трябва на някой да драсне едно ЛС сорри ако съм оспамил тематаЧовека вероятно си е закупил ламбда контрол преди половин година!!! Не беше нужно да ъпваш стара тема за да си направиш реклама.
                          Fabbrica Italiana Automobili Torino
                          F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
                          F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
                          F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

Working...
                          X