Здравейте Колеги,Реших да слагам газов инжекцион на Bravo 1.6/16v но поради високата цена на нов намерих втора употреба.Та ще помоля за съвет...Газовата е BRC смъкната преди повече от половин година от Деу 1.6/16v... 1.Това че е стояла толкова време без да се ползва проблем ли е и имали причина да се притеснявам?2.Какво да гледам когато я купувам?3.Цената за която мисля че ще успея да я взема е 500 лева. Как мислите висока ли е?4.Колко горе доло ще ми струва да я монтират?Благодаря на всички който помогнат със съвет!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избрах обикновенна газова.. Търся ламбда контрол..
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте, вече по лошия вариант е на лицеСложих обикновенна газова без ламбда контрол надявам се да не съжалявам.Сложиха ми емулатор на дюзите но ми спестиха симулатор на ламбдата... маистора прошикалкави че за този мотор не е необходимо.А в крайна сметка каква точно е ролята на ламбда симулатора?
Коментар
-
Хич не ти е лош вариянта с обикновенна газова. Само си сложи ламда контрол и си готов. Ламбда контрола си има симулация на ламбда + икономия от отчитането на ламбда сондата. В крайна сметка получаваш т.нар. газов моноинжекцион :D Без симулация на ламбда ще отчита грешки компютъра и ще се прецака работата на бензин, да не говорим, че разхода на газ ще е повишен и поне при мен без ламбда контрол понамирисваше често на газ в колата.
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Колегата sev продаваше ламбда контрол от неговата брава 1.6 , свържи се с него на лични и ще се разберете.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
HCO написа:Slavi_Lancia написа:Колегата sev продаваше ламбда контрол от неговата брава 1.6 , свържи се с него на лични и ще се разберете.
Коментар
-
Master28 написа:HCO написа:Slavi_Lancia написа:Колегата sev продаваше ламбда контрол от неговата брава 1.6 , свържи се с него на лични и ще се разберете.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Здравейте колеги, хайде някой да качи някаква снимка да видя "Кой туй нещу?" ламбда контрол. На какви пари се продава, фабрични ли са или някакви заготовки? Има ли различни марки и т.н.? В смисъл ако отида при газаджията и го накарам да ми сложи ламбда контрол бих искал да съм сигурен, че няма да ме прецака. Тоест бих искал да се запозная повече в тази насока. Примерно, Мареята си я карам с обикновенно газово. Е разхода градско е голям, както един колега каза: "в града разхода не го броя". Какво ще е предимството да си сложа ламбда контрол? Иначе един "мастер" ми изключи една клема от компютъра и така на всяко гасене на двигателя/контакта евентуалните грешки ми се затриват. Така, че съм доволен. Но да, определено е по-голям разходът в града. Нека някой компетентен сподели факти и предимства, пък и недостатъци
Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
:D didalko ти май скоро ще родиш с тази газова уредба дето я сложи. Като ти писх още като я слагаше, че ще имаш проблеми не ми повярва сега ходи вдявай, че компютъра са ти прекъснали, че глупости. Ламбда контрол има и при нашите "майсторя" тук, бях приказвал с един каза цена около 150лв. Христо под гробищата, може и при "мозъка" да пробваш. Сега като сложиш контрола е хубаво да си възстановиш нормалната работа на компютъра, защото грешки повече не би трябвало да се трупат. Само преди да почнеш с всичко си нпарави една диагностика на ламбда сондата дали е в ред.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ламба
имам ламба контрол колеги ако му трябва на някой да драсне едно ЛС сорри ако съм оспамил тематаЧовека вероятно си е закупил ламбда контрол преди половин година!!! Не беше нужно да ъпваш стара тема за да си направиш реклама.Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар