Колеги каде в Бургас да си сложа АГУ при добри майстори?Ако някой си е слагал каква марка е избрал и колко му е излязло?Колата ме е Brava 1.4 моно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каде в Бургас
Collapse
X
-
Re: Каде в Бургас
delyan_delev написа:Колеги каде в Бургас да си сложа АГУ при добри майстори?Ако някой си е слагал каква марка е избрал и колко му е излязло?Колата ме е Brava 1.4 моно
-
Колега майстор не мога да ти препоръчам, но истинската марка е BRC. По скъпичко е, но си струва парите.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
delyan_delev написа:Колеги каде в Бургас да си сложа АГУ при добри майстори?Ако някой си е слагал каква марка е избрал и колко му е излязло?Колата ме е Brava 1.4 моноwww.avi7.hit.bg
Видеонаблюдение и системи за сигурност
Коментар
-
gdd55
Ricardo написа:delyan_delev написа:Колеги каде в Бургас да си сложа АГУ при добри майстори?Ако някой си е слагал каква марка е избрал и колко му е излязло?Колата ме е Brava 1.4 моно
Коментар
-
gdd55
Не съм го чужал тоя ама както са ти писали зимай лувато или BRC и двата са страшни аз имам предпочитания кам BRC,не че луватото е лош ама баща ми смени луватото на неговата кола с BRC и колата е със същия разход ама направо полудява риташ и гаста и варти гуми в движение,а преди го правеше само на бензин
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар