Здравейте как да си настроя ТАПА дами стартира от 1300 об че ми казаха че на п.х не би трябвало да работи.Махнах си метановата уредба която продавам между другото за 400 лв ловато само на 25000км с много подходящи иудобни бутилки)сложих си газ и намалих градусите на 6 само незнам как да настроя да не ми работи на п.х.Опитах с болчето дето е указано не реагира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да си настроя ТАПА дами стартира от 1300 об
Collapse
X
-
kakъв ти е тапа ако е аеб що не го пуснеш за проба още от празен ход .регулажа става като се се свърже един кабел -мисля че е жълто-зелен към потенциометъра на дроселната клапа и с потенциометъра се регулира от каква степен на натискане на газта нататък да почне да дава аванс.това се прави само ако имаш гърмежи при някой коли.ако нямаш гърмели ,разкачи за проба този кабел от потенциометъра и навиваш потенциометъра в крайно (не помня ляво или дясно положение ) ама светодиода ти дава индикация че работи на празен ход.така ще имаш мощност още на ниски обороти (празен ход) пробвал съм го с две коли ,още от ниски обороти да дава аванс е по-добредано съм помогналтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
-
Re: как да си настроя ТАПА дами стартира от 1300 об
roni_77 написа:Здравейте как да си настроя ТАПА дами стартира от 1300 об че ми казаха че на п.х не би трябвало да работи.Махнах си метановата уредба която продавам между другото за 400 лв ловато само на 25000км с много подходящи иудобни бутилки)сложих си газ и намалих градусите на 6 само незнам как да настроя да не ми работи на п.х.Опитах с болчето дето е указано не реагира."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар