Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

каква газова за моя фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

каква газова за моя фиат

Здравейте колеги.карам фиат брава 1.6 16в 1999г.Та посабрах малко парички и съм решил да си сложа газов инжекцион.реших преди да да дам доста пари за уредбата да се консултирам с вац.По принцип сам се спрял на БРЦ кажете ми подходящ ли е за моя двигател и ако не е на какво да се спра.
    Fiat Brava ELX 1.6 16v

Re: каква газова за моя фиат

nikolai bliznashki написа:
    Здравейте колеги.карам фиат брава 1.6 16в 1999г.Та посабрах малко парички и съм решил да си сложа газов инжекцион.реших преди да да дам доста пари за уредбата да се консултирам с вац.По принцип сам се спрял на БРЦ кажете ми подходящ ли е за моя двигател и ако не е на какво да се спра.
    Подходящ е щом е газов инжекцион. Аз си монтирах Фобос :D доволен съм.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колега,от БРЦ до БРЦ има огормна разлика.За кой модел на БРЦ говориш и защо се спря на него?
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Вече няма зна4ение каква ще е газовата защото колата ми претърпя тежка катастрофа Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Вече сам започнал да я разглобявам,но все още изчаквам с продажбата на части.ако не си купя пак същата ще я пускам вав форума,за авточасти.
        Fiat Brava ELX 1.6 16v

Коментар

Working...
        X