Колеги живея в Бургас и не мога да намеря сервиз в който да ми настроят газовата уредба BRC-SMART. Автомобила няма обороти на празен ход и гасне при изключване от скорост, освен това ми прецаква адаптиращите параметри на бензиновия компютър и трябва постоянно да ги възстановявам а това са допълнителни разходи. Никой в Бургас няма програма за този модел моля ви помогнете ми със съвет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с газова уредба BRC-SMART за Фиат ,,BRAVO,,1,6
Collapse
X
-
Аз съм със същия газов инжекцион на BRC и имам същия проблем.Лошото е че едва ли някой в Бургас може да ти помогне.Аз ходих до сервиза на BRC в Пловдив,но явно и там попаднах на "пишман майстор",защото закачи колата на комп-а гледа,гледа и каза че изгорял Smart-a.струва 500 лв нов.Като го попитах как е разбрал това и дали ако го сменим всичко ще се оправи,започна да мънка и да увърта и в крайна сметка ми предложи просто да си сменя цялата уредба с по-новия модел,който струва около 1400 лв.Иначе си платих 25 лв за никаква диагностика и си тръгнах.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
добре де ,как така като има бутилка,дюзи ,редуктор,тръба,клапан и всичко това монтирано ,да речем подмяна на редуктор +комп+настройкище се иска 1400....че то монтаж на нов инжекцион струва по малко.....аз ли не промявам нещо или е толкова сложно да се дооправи стар вече монтиран инжекцион.... с подмяна на някой компонети+настройказащото да кажем някой си монтира някакв газов инжекцион,три години си работи ,и после има проблем,тогава се оказава че този модел вече не се произвежда,фирмата дето му го е монтирала се е (преместила ,фалирала ,сменила дейноста -неужното се задрасква...) и тогава се оказава че трябва да плати нов монтаж на газов инжекцион?така ли да се разбира ситуацията?типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Вчера се върнах от Пловдив и реших да мина през БРЦ.Момчето беше много учтиво,обясни ми къде е проблема(естествено в Смарт-а) и каза че нищо неможе да се направи освен да се смени с нов.Но тъй като вече не се произвеждат,ако случайно новият Смарт се развали немогат да ми го подменят,въпреки че има гаранция.Предложи ми да си сменя инжекциона срещу 1200 лв и един ден работа.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
NPD написа:Вчера се върнах от Пловдив и реших да мина през БРЦ.Момчето беше много учтиво,обясни ми къде е проблема(естествено в Смарт-а) и каза че нищо неможе да се направи освен да се смени с нов.Но тъй като вече не се произвеждат,ако случайно новият Смарт се развали немогат да ми го подменят,въпреки че има гаранция.Предложи ми да си сменя инжекциона срещу 1200 лв и един ден работа.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
zdraveite.az imam sa6tiq problem.no kakto si karam i izvednaj mi gasne kolata.karam nqkolko dni na benzin i otnova mi raboti injektziona.no sled vreme otnova zapo4va da prekasva gubi oboroti i otnovo gasne.i toi e BRC smart.i nemoga da namerq servi za da mi go opravqt.napravo mislq da go ishvarlqm.kato gledam va6ite komentari zna4i nqma opraviq.ako nqkoi go e opravil molq da mi pi6e tuk ili na skype mi toi e " nikolai.gergu6ki"Забрави кирилицата! Модераторски екип fiat-bg.orgfen na fiat
Коментар
-
NPD написа:Аз се отказах да давам пари по разни диагностики и навсякъде да ми обясняват ,че неможе да се ремонтира,затова от 15 дни съм свалил и компютъра и газовата бутилка.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:NPD написа:Аз се отказах да давам пари по разни диагностики и навсякъде да ми обясняват ,че неможе да се ремонтира,затова от 15 дни съм свалил и компютъра и газовата бутилка.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Не бих казал ,че съм се прецакал.Минал съм към 35000 км на гас и работеше идеално както градско,така и извън града.Просто в един момент се прецака и това е.Край.Ходих на няколко места,по няколко пъти и навсякъде казват нестава и така в един момент реших ,че няма смисъл само да ми седи бутилката в багажника да ми заема място,да ми тежи и да немога да я ползавам.Махнах я.Сега само бензин.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
NPD написа:Не бих казал ,че съм се прецакал.Минал съм към 35000 км на гас и работеше идеално както градско,така и извън града.Просто в един момент се прецака и това е.Край.Ходих на няколко места,по няколко пъти и навсякъде казват нестава и така в един момент реших ,че няма смисъл само да ми седи бутилката в багажника да ми заема място,да ми тежи и да немога да я ползавам.Махнах я.Сега само бензин.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар