Та въпроса ми е може ли и ако може каква ще е ценатаКолата е Fiat Brava с обикновена уредба е ама проблема ми е че е с пластмасов колектор (гръмна 1 път и от тогава карам на бензин)Ще трябва ли да се маха цялата или само части .....И каде в Пловдив ще могат да я сменятможе и 2ра ръка да е газовия инжекцион
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяня от обикновена на газов инжекцион
Collapse
X
-
Re: Смяня от обикновена на газов инжекцион
VGP написа:Та въпроса ми е може ли и ако може каква ще е ценатаКолата е Fiat Brava с обикновена уредба е ама проблема ми е че е с пластмасов колектор (гръмна 1 път и от тогава карам на бензин)Ще трябва ли да се маха цялата или само части .....И каде в Пловдив ще могат да я сменятможе и 2ра ръка да е газовия инжекционФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Ам аз да изпреваря u_bo и да предложа сервиза срещу новата сграда на ПУ (ама маи бул България сега е затворен) там монтират Ловато и Фобос, наи лесно е да отидеш на място и да питаш, мисля че като спестиш от бутилка тръби и клапан няма ти излезе кои знае колко много да ти сложат един фобос примерно. Предполагам към 500 лева, но само предполагам, предположенията ми са базирани на това че нов фобос с монтажа се чу че го монтират за 850лв направо си е оферта.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Няма проблем да си сложиш инжекцион от обикновенна уредба,но единственото което ще използваш от старата у-ба е бутилката и тръбата.Можеш да провериш в сайта на ФОБОС за сервизи които са те наблизо,според мен като цена и качество техните уредби са най-добрите WWW.FOBOS-BG.COM :D
Коментар
-
dudulia написа:Слави,ти защо си траеш,че си от Пловдив?Онзи ден бях там и кабела беше в мен.Можеше да пием по кафе.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
dudulia написа:Слави,вземи и напиши един телефон.Може и на лични.Ти верно ли си фотограф?Леле колко ще има да си говорим....Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар