Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tempra 1.6 i.e.cat Газова уредба?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Tempra 1.6 i.e.cat Газова уредба?

Баща ми ще слага газова уредба и въпроса ми какво точно трябва да и се сложи защото е с моноинжекция?Нещо трябва ли да и се изключва като бензиновата помпа, къде трябва да е вързан изпарителя за да си работи и на бензин без проблем! Аз имам Фиат Типо, но моят е 1.4 с карбуратор и механична горивна помпа, като ми я сложиха газ-та никакъв проблем докато не се по стопли времето и като на завъртя на студената клапа на парното и изпарителя замръзна )))) Темпрата е с електронно парно без климатик на май е по-сложно!!!
    Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
    Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG

Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!

Няма проблем колега, слага си се обикновенна газова. Моята Темпра е същата, и мойто парно е електронно, но то няма връзка с газовата уредба. Моята помпа не е изключена, върти бензина постоянно. Така, че нямаш проблеми, аз съм доволен вече две години я карам на газ.

Коментар

Лом значи сме от един край!! Къде си я слагал и ако може да ми обясниш или поне на снимка някаква, къде точно ти е изпарителя! А бензиновата няма ли да върти при каране на газ и да изгори!!!
      Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
      Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG

Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!

Коментар

моя изпарител беш зад десния фар.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

момчиле, сложи изпарителя колкото може по-близко до моноинжекцията (т.е .да имаш колкото може по-къси маркучи). И задължително да е перпендикулярен на предната решетка (т.е. с ръб да сочи решетката).
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
          X