С Пунто 75 съм, Колата последно време харчи 9,5-11 /100 газ, Сменил съм кабели Жанмор-газ, свещи нови Денсо, Бях намалил почти с оборот кранчето и с 1 оборот 6 грама на изпарителя, но имам чуството че колкото намалям толко повече харчи Намалих ги защото като карам колата милишеше на газ около предните врати НО като беше по увеличени изпарителя и кранчето харчеше 8-9 Сега като заредих отворих 6грама с половин обороти кранчето с толкова и ще видим! Иначе олата е с ламбда контрол , но без степ мотор/заместен от кранче/нов филтър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да намаля разхода....
Collapse
X
-
Как да намаля разхода....
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Пробвах се едно втора ръка ма не стана Трябва ново, не не ми е за парите тука в Благоевград трудно щенамеряPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Humppa
-
Колега говорим за степ мотор за газова!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Пробвах се едно втора ръка ма не стана Трябва ново, не не ми е за парите тука в Благоевград трудно щенамеря
Коментар
-
ДА знам го Яниз , писали сме си , сигурно ще си взема от него, но обучението не ми е много ясноPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега , не може , степ мотора се управлява от електроника която взима инфо от р-ни датчици на колатаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
xtry написа:колеги извинявам се че питам тук но на обикновена газова може ли да се сложи такова степ моторче и за какво служи то ?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Да това е! :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
xtry написа:аз съм с ланда контрол ам незнам дали имам такъв степ мотор ? може ли при мен да са го пропусналиAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар