Здравейте колеги. Батко ми има Фиат Брава 1.6 16В проблема е следния на бензин си работи перфектно днес бях на газаджия за реглаж на газста защото като набия спирачки до момент в който спру оборотите падат и после направо гасне . Реголираха я газста ок си е сега обаче като подам газ на празен ход до кам 3000-4000 оборота почват да пада и задържа до кам 2000 държи си постоянно без да давам газ на 2000 обората и вече ако тругна да вкарам първа и падат на 800 оборота.И също ако я остава на газ оборотите на 800 и постоянно ги мени 800-1000-600 обаче не гасне. Газаджията ми каза в газста няма проблем каза м и че проблема идвал в стъпковото моторче то ли е това което регулира оборотите защото на бензин не ми го прави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем на газ задържа обороти ?
Collapse
X
-
Re: Проблем на газ задържа обороти ?
fanatiliano написа:Здравейте колеги. Батко ми има Фиат Брава 1.6 16В проблема е следния на бензин си работи перфектно днес бях на газаджия за реглаж на газста защото като набия спирачки до момент в който спру оборотите падат и после направо гасне . Реголираха я газста ок си е сега обаче като подам газ на празен ход до кам 3000-4000 оборота почват да пада и задържа до кам 2000 държи си постоянно без да давам газ на 2000 обората и вече ако тругна да вкарам първа и падат на 800 оборота.И също ако я остава на газ оборотите на 800 и постоянно ги мени 800-1000-600 обаче не гасне. Газаджията ми каза в газста няма проблем каза м и че проблема идвал в стъпковото моторче то ли е това което регулира оборотите защото на бензин не ми го прави.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Реклама
Collapse
Коментар