Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем на газ задържа обороти ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем на газ задържа обороти ?

Здравейте колеги. Батко ми има Фиат Брава 1.6 16В проблема е следния на бензин си работи перфектно днес бях на газаджия за реглаж на газста защото като набия спирачки до момент в който спру оборотите падат и после направо гасне . Реголираха я газста ок си е сега обаче като подам газ на празен ход до кам 3000-4000 оборота почват да пада и задържа до кам 2000 държи си постоянно без да давам газ на 2000 обората и вече ако тругна да вкарам първа и падат на 800 оборота.И също ако я остава на газ оборотите на 800 и постоянно ги мени 800-1000-600 обаче не гасне. Газаджията ми каза в газста няма проблем каза м и че проблема идвал в стъпковото моторче то ли е това което регулира оборотите защото на бензин не ми го прави.
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Re: Проблем на газ задържа обороти ?

fanatiliano написа:
    Здравейте колеги. Батко ми има Фиат Брава 1.6 16В проблема е следния на бензин си работи перфектно днес бях на газаджия за реглаж на газста защото като набия спирачки до момент в който спру оборотите падат и после направо гасне . Реголираха я газста ок си е сега обаче като подам газ на празен ход до кам 3000-4000 оборота почват да пада и задържа до кам 2000 държи си постоянно без да давам газ на 2000 обората и вече ако тругна да вкарам първа и падат на 800 оборота.И също ако я остава на газ оборотите на 800 и постоянно ги мени 800-1000-600 обаче не гасне. Газаджията ми каза в газста няма проблем каза м и че проблема идвал в стъпковото моторче то ли е това което регулира оборотите защото на бензин не ми го прави.
    Ако на бензин не ти го прави,значи не е виновно моторчето за празен ход.
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Ламбда контрол има ли?
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

отиди пак при маистора и му кажи да ти варне старите настроики и да ти махне челниа ваздух и си готов

Коментар

Да има ламбда контрол
          www.puntopower.com
          FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

А пък на мен когато цъкна на свободна някой път... и ми гасне . Пък ако докато е загаснала и ако пусна някоя скорост се оправя, само че пак минава на бензин.
            Grande Punto 1.3 75 hp
            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

почисти моторчето за празен ход отпред където запушва дупката. нищо, че на бенз не го прави- това може да ти е проблема/от опит/
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Това за на кой проблема е
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

според теб за на кой проблема е? темата е на колегата, а и твоя проблем е разискван много
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                  X