Shadowandust написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гасне при изключена скорост
Collapse
X
-
1.6 16v Abarth
-
xtry написа:Shadowandust написа:На испарителя има врътка с нея се стабилизират оборотите като почне да прави така.Поне при моя е така.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Не колега,не е пробка за боклуците.Принципно има и такава,но това е съвсем различно нещо и доколкото ми е известно влияе за изравняване на налягането в камерите,което пък спомага за по-добра регулировка и да не гасне.Имах някъде подробно описание на този принцип и при интерес мога да се опитам да го изровя и кача.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Shadowandust написа:xtry написа:Shadowandust написа:На испарителя има врътка с нея се стабилизират оборотите като почне да прави така.Поне при моя е така.1.6 16v Abarth
Коментар
-
Колеги,първо че вярвах че е от това що да не ми се вярва?аз ако не ви вярвах нямаше да споделям с вас.предималко пробвах но няма разлика.този дебелия маркуч изобщо го нямам и запуших дупката на въздуховода но както казах без промяна.има и някаква тънка тръба която пак е към въздушния после и нея запуших и пак без промяна пак огасва колата.някви други идеи от какво може да е ?1.6 16v Abarth
Коментар
-
xtry написа:на майстори нямам вяра,предпочитам тук от форума да разбера какъв ми е проблема от колеги от колкото да се учат на мойта кола в тоя град ’майсторите’Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
колега защо не вземеш да опиташ да си почистиш стъпковото моторче дето е за ниските обороти надявам се да става вапрос за колата от подписа ти 1.6 16В иначе и останалите съвети на колегите биха помогнали но ако то си е исправно и на колегата дето питаше за какво е пробката отдоло на испарителя да тя е точно за источване на маслото и конденза(мизерийте) който се натрупват пред мембраната за вакуум и е необходимо от време на време да се развива за да истекат да кажем на два три месеца успехи от мен на всички
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар