Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гасне при изключена скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гасне при изключена скорост

Гасне при изключена скорост от известно време , по-често още като не е загряла , като е на газ! При движение по инерция и изкл. от скорост взеха да падат оборотите и да гасне понякога, знам за проблема с повечето въздух ама какво да правя , иначе газовата е БРЦ ламбда контрол , в момента не съм със степ мотор а съм си на кранче //обикн АГУ// icon_mrgreen
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

На испарителя има врътка с нея се стабилизират оборотите като почне да прави така.Поне при моя е така.
    Прикачени файлове
    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Моя изпарител по принцип е електронен , а не вакумен , има врътка за тихите + 6-грам за регулиране на количеството газ към плочката и е
      Втората......пак същата!
      Punto75-Вече на жената!

Коментар

Сега се връщам, от газаджиите, мериха ламбда сондата, кабелите , настрои изпарителя и кранчето, но проблема който откриха е следният:-казаха ми че съпротивлението на свещите и кабелите на всеки цилиндър не трябва да надвишава 7 Килоома, при мене на 1цил , свещите са ми със 3кОм а кабела с 10-11кОм и казаха да търся други кабели но приде да ги купя да ги замервам.В следствие на високото съпротивл. не се получава добра искра и недобро изгаряне!-иначе ламбдата дава добър сигнал
        Втората......пак същата!
        Punto75-Вече на жената!

Коментар

виж въздуховода (ако имаш такъв де) от въздушния филтър до над радиатора може и от дам да е проблема,на ланчата ми като го разкарах спря да гасне,просто като се движиш и набутва въздух и колата гасне на газ,малко криво го обясних ама дано си ме разбрал

Коментар

някой ползвал ли е тези кабели http://www.janmor.pl/ru/index.php?p=tech&s=8
            Втората......пак същата!
            Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
              На моята не съм сменял кабели,но съм питал за цена хубави кабели над 60лв.,иначе може дасе намерят иза 20лв.Тия кач пара са,не че парите за гаранция за качество.
              Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

bmahob написа:
                Аз съм с Janmor - сини. Доволен съм от тях вече 1г.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Ето такива си поръчах, http://www.janmor.pl/ru/index.php?p=tech&s=8И магазинерката ми вика, ама тия са скъпички , и аз викам колко , тя ми вика ми колкото ЕКМ-а към 20лв lolo шъ са попикам, иначе направих справка на на Хитко от шопа същите поръчах FAS17 за пунто , стават и за газ!Първо мерих едни Магнети марели, странно съпротивление на най-дългия кабил 0,95 Килоома yikes.gif , мелра мойте на колата 11Килоома, а тези Жанмор са както ми каза газаджията 5-6 Килоома дългия най-късия 3 килоома утре шъ ги взимаm[/url]
                  Втората......пак същата!
                  Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                    Сега се връщам, от газаджиите, мериха ламбда сондата, кабелите , настрои изпарителя и кранчето, но проблема който откриха е следният:-казаха ми че съпротивлението на свещите и кабелите на всеки цилиндър не трябва да надвишава 7 Килоома, при мене на 1цил , свещите са ми със 3кОм а кабела с 10-11кОм и казаха да търся други кабели но приде да ги купя да ги замервам.В следствие на високото съпротивл. не се получава добра искра и недобро изгаряне!-иначе ламбдата дава добър сигнал
                    Смени незабавно майсторите,щом са ти дали такъв съвет да сменяш кабелите.Много са им добри данните.Кабел се сменя само ако съпротивлението им е безкрайност/прекъснали/.Пратили са те за зелен хайвер,за да отбият номера.

Коментар

E 11килоома не е ли доста съпротивление за кабел, и нормално ли е вечер на тъмно да светят при подаване на газ
                      Втората......пак същата!
                      Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                        В следствие на високото съпротивл. не се получава добра искра и недобро изгаряне!-иначе ламбдата дава добър сигнал
                        По неверно нещо е трудно да се измисли.Напрежението във вторичната част на бубината е 15000 волта-20000 волта,според големината на искрището на свещите.А тока който тече е от порядъка на 40-50 мА.Сметни колко напрежение ще загубош от нарастване на съпротивлението примерно с 1000 ома.Най необразовани от всички майстори са газаджиите.Разбира се това не се отнася за тези които са във форум ФИАТ.

Коментар

Може би си прав, но човека не ми го каза наизуст , а закачи некакви кабели съ щипки на зап. кабели , и гледа некаква диаграма като на осцилоскоп, абе не знам вече и аз
                          Втората......пак същата!
                          Punto75-Вече на жената!

Коментар

При мен гърмеше ,а при ниски обороти,понякога гаснеше -смених свещите и се оправи !!

Коментар

wwalker написа:
                              bmahob написа:
                              Аз съм с Janmor - сини. Доволен съм от тях вече 1г.
                              Додйдоха , кабелите , Жанмор ,сини FAS17 ушким препоръчителни за газ довечера като ги сложа шъ видиме!
                              Втората......пак същата!
                              Punto75-Вече на жената!

Коментар

Working...
                              X