Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли АГУ без емулатор?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нищо не може да станепри газ фатални последици може да има при така наречения "обратен огън"но той не е свързан с поставянето на емулатори и подобни
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      нищо не може да станепри газ фатални последици може да има при така наречения "обратен огън"но той не е свързан с поставянето на емулатори и подобни
      е ако това че са #бали мамата на колата му викаш ’нищо’ ... така не се бях смял отдавна - като гледах снимката на ’монтажа без проблеми’
      wwalker написа:
      Всъщност какво има да се пати? Има ли нещо, което да не се оправи с половин час разкачане на ’-’ на акумулатора? В крайна сметка имам и Виза за чистене на евентуални грешки. Вероятно ще се наложи да слагам емулатори, но не виждам причина да избързвам преди да са се появили проблеми, или бъркам?
      има много да патиш - ако си караш колата де, ако си ходиш само сутрин на работа с нея и вечер я прибираш - няма много да усетиш.яниз добре ти написа , по-добре го послушай пич, нали не възразяваш да ползвам за пример снимката с ’монтажа’ на газовата ти ?между другото колко ти взеха за тая газова ? - предполагам 400 до 500 лв? но колко точно ми е интересно, ако споделиш.ето точно заради такива ’монтажи’ на АГУ , колегата Хаджов е такъв върл противник на газ-а... предполагам , че се е ’срещал’ само с такива ’монтажи’ и си е изградил мнението. А ако трябва да се отговори кратко на въпроса ти:Може ли АГУ без емулатор ? - Може, както виждаш НО това е като във филма ’Каквказка пленница’ - единия пита :- Това може ли да се яде ?- Може.-А добре. - и започва да нагъва- Обаче ще се отровиш . - му допълват .... смятам се изразих ясно и хумористично - в духа на ’монтажа’

Коментар

Ползвай, разбира се.Ще я изпробвам до срещата в Батак след 2-3 дена Цената беше 495лв. Оставих я и след 3ч я взех. Засега е ОК, но на дългия път след няколко дена ще се разбере. Знам, че не е добре направена, но както казах, нищо не мога да им кажа, при условие, че сега е ток. След срещата им я закарвам, защото гарантираха, че няма да има проблеми и са щели да сложат необходимите емулатори в посочената цена, ако е имало нужда. Знаете ги какви са - нищо не можеш да им кажеш, при условие, че няма проблеми, а те слагат по 5 газови на ден на всевъзможни коли.Това са едни от най-оборотните газаджии във Варна - в двора на Аутомотор, ако някой го интересува.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Коментар

Кой е казал, че релето прекъсва захранването на ECU?Кажи ми 1 конкретна грешка, която не може да се трие с разкачане на акумулатора или Виза и да е причинена от така поставено АГУ и те признавам.

Коментар

wwalker написа:
              Кой е казал, че релето прекъсва захранването на ECU?Кажи ми 1 конкретна грешка, която не може да се трие с разкачане на акумулатора или Виза и да е причинена от така поставено АГУ и те признавам.
              Самонастройка 1! Не може да я изтриеш с ВИСАта!

Коментар

Факт, но греда - при мен self-learning го изгубих след ремап Не съм против емулатор на дюзите, даже ще сложа най-вероятно. qnisZ, случайно да си се записал за Батак?То ти е под носа, така че прати на ЛС подробности и да го направим като хората.Не съм сигурен дали на тази газова и трябва ламбда емулатор, но на дюзи не бих отказал

Коментар

wwalker написа:
                  Факт, но греда - при мен self-learning го изгубих след ремап Не съм против емулатор на дюзите, даже ще сложа най-вероятно. qnisZ, случайно да си се записал за Батак?То ти е под носа, така че прати на ЛС подробности и да го направим като хората.Не съм сигурен дали на тази газова и трябва ламбда емулатор, но на дюзи не бих отказал
                  Да записан е за срещата в Батак (Цигов Чарк)
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Разбрахме се с колегата.

Коментар

добре деаз бравата в началото я карах без емулаторбеше с реле, нулиращо ECU-тозащо след половин година, като отидох на диагностика нямаше никакви грешки от АГУ-то?

Коментар

Коментар

Коментар

дабравата е 1,6бравото няма да помирише газ скоро :D

Коментар

deadairplane написа:
                              wwalker написа:
                              На Батак Янко ще закачи визата и ще видиш сам Гледам вече ти е отговорил
                              С Янко се разбрахме, но не виждам твоя отговор имайки впредвид моя

Коментар

и аз имам емулатор на терасата , заедно с абсолютно всичко друго по газовата уредба и всичко ми е ловато .... в колата с емс ли кобеше бутила и някъф турски изпарител и като на тая снимка с реле ... и за да ми сложат тва реле и изпарителя(тои си е мои) и бобинката на клапана за високото .. ми зеха 110 кинта ... другото си беше на колата (тръби бутилка , клапана за високото.... върви си горе долу добре ... с единствено грозното нешо че и тряа 2-3 деления да загрее преди да почне да работи добре на газ .... гори ми ... 13 някъде ... и нали ви казвам спича се като не е загряла ... настроивах си оборотите .... ама пак е кофти като нема неколко деления температурка .... та искам да питам къде мога да си сложа емулатора който имам ... колко пара ще ми земат още ,,, и как да оправя тоя проблем дето не въри като е студена .... емулатора ще оправи ли нещата???

Коментар

Working...
                                X