нищо не може да станепри газ фатални последици може да има при така наречения "обратен огън"но той не е свързан с поставянето на емулатори и подобни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли АГУ без емулатор?
Collapse
X
-
u_bo
Sev написа:нищо не може да станепри газ фатални последици може да има при така наречения "обратен огън"но той не е свързан с поставянето на емулатори и подобниwwalker написа:Всъщност какво има да се пати? Има ли нещо, което да не се оправи с половин час разкачане на ’-’ на акумулатора? В крайна сметка имам и Виза за чистене на евентуални грешки. Вероятно ще се наложи да слагам емулатори, но не виждам причина да избързвам преди да са се появили проблеми, или бъркам?
Коментар
-
Ползвай, разбира се.Ще я изпробвам до срещата в Батак след 2-3 дена Цената беше 495лв. Оставих я и след 3ч я взех. Засега е ОК, но на дългия път след няколко дена ще се разбере. Знам, че не е добре направена, но както казах, нищо не мога да им кажа, при условие, че сега е ток. След срещата им я закарвам, защото гарантираха, че няма да има проблеми и са щели да сложат необходимите емулатори в посочената цена, ако е имало нужда. Знаете ги какви са - нищо не можеш да им кажеш, при условие, че няма проблеми, а те слагат по 5 газови на ден на всевъзможни коли.Това са едни от най-оборотните газаджии във Варна - в двора на Аутомотор, ако някой го интересува.
Коментар
-
deadairplane
-
Факт, но греда - при мен self-learning го изгубих след ремап Не съм против емулатор на дюзите, даже ще сложа най-вероятно. qnisZ, случайно да си се записал за Батак?То ти е под носа, така че прати на ЛС подробности и да го направим като хората.Не съм сигурен дали на тази газова и трябва ламбда емулатор, но на дюзи не бих отказал
Коментар
-
wwalker написа:Факт, но греда - при мен self-learning го изгубих след ремап Не съм против емулатор на дюзите, даже ще сложа най-вероятно. qnisZ, случайно да си се записал за Батак?То ти е под носа, така че прати на ЛС подробности и да го направим като хората.Не съм сигурен дали на тази газова и трябва ламбда емулатор, но на дюзи не бих отказал"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:wwalker написа:Кой е казал, че релето прекъсва захранването на ECU?Кажи ми 1 конкретна грешка, която не може да се трие с разкачане на акумулатора или Виза и да е причинена от така поставено АГУ и те признавам.
Коментар
-
и аз имам емулатор на терасата , заедно с абсолютно всичко друго по газовата уредба и всичко ми е ловато .... в колата с емс ли кобеше бутила и някъф турски изпарител и като на тая снимка с реле ... и за да ми сложат тва реле и изпарителя(тои си е мои) и бобинката на клапана за високото .. ми зеха 110 кинта ... другото си беше на колата (тръби бутилка , клапана за високото.... върви си горе долу добре ... с единствено грозното нешо че и тряа 2-3 деления да загрее преди да почне да работи добре на газ .... гори ми ... 13 някъде ... и нали ви казвам спича се като не е загряла ... настроивах си оборотите .... ама пак е кофти като нема неколко деления температурка .... та искам да питам къде мога да си сложа емулатора който имам ... колко пара ще ми земат още ,,, и как да оправя тоя проблем дето не въри като е студена .... емулатора ще оправи ли нещата???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар