Днес ми сложиха ново АГУ, турско - Атикер. Щяха да слагат и ламбда емулатор, но после като отидах да я взема каза, че е по-добре без емулатор.Лампата(като дюза) свети като съм на газ. Има някво реле, което доколкото разбрах не позволявало да се трупат грешки.Ето снимка(вдъното вляво):Мога ли да карам така?Колата е от подписа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли АГУ без емулатор?
Collapse
X
-
Аз съм пристрастен , за мене ламда контрола е най-добре за обикн. газоваPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Мисля че е реле, точе колата може без ламбда, може ! Най добре за въпроси с газта търси qnizPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Янко по едно време ми говореше за някви готини ламбда контроли (цял кашон) и найстина е най добре да се свържеш с него!А и без ламбда контрол може да караш 100000 км без да гръмне както и с ламбда контрол може да гръмне след 1000!Сигурно в тоя живот няма.С ламбда контрол ще ти гори значително по малко което си е +
Коментар
-
Абе какъв ти ламбда контрол аз като гледам на човека не са му сложили плочка, а направо е навряна във въздуховода, а и разширителната кутия като са я премахнали явно са сложили кихалка, но защо е облепена с изолирбанд. Трябва да се сложи ламбда симулатор, а и реле за дюзите, защото ще си трупа грешки като луда, а и да се оправят другите мизерии, изобщо върви ли на газ тази кола?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Абе какъв ти ламбда контрол аз като гледам на човека не са му сложили плочка, а направо е навряна във въздуховода, а и разширителната кутия като са я премахнали явно са сложили кихалка, но защо е облепена с изолирбанд. Трябва да се сложи ламбда симулатор, а и реле за дюзите, защото ще си трупа грешки като луда, а и да се оправят другите мизерии, изобщо върви ли на газ тази кола?
Коментар
-
wwalker написа:van_dal написа:Абе какъв ти ламбда контрол аз като гледам на човека не са му сложили плочка, а направо е навряна във въздуховода, а и разширителната кутия като са я премахнали явно са сложили кихалка, но защо е облепена с изолирбанд. Трябва да се сложи ламбда симулатор, а и реле за дюзите, защото ще си трупа грешки като луда, а и да се оправят другите мизерии, изобщо върви ли на газ тази кола?типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
npace написа:Янко по едно време ми говореше за някви готини ламбда контроли (цял кашон)
Коментар
-
qnisZ написа:Така определено няма да може да караш. :D Поне на бензин няма. До колкото виждам тези са ти спряли дюзите с реле а това не е добре а за симолация на ламбда сонда да не говорим друго немога да видя от снимката. По принцип ти трябва и двете неща симолация на ламбда и емулация на дюзи.
Коментар
-
deadairplane
-
Всъщност какво има да се пати? Има ли нещо, което да не се оправи с половин час разкачане на ’-’ на акумулатора? В крайна сметка имам и Виза за чистене на евентуални грешки. Вероятно ще се наложи да слагам емулатори, но не виждам причина да избързвам преди да са се появили проблеми, или бъркам?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар