sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преминаване от АГУ-Ламбда контрол към газов инжекцион
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
при мен е на маркуча идващ от изпарителя към плочката изглежда горе долу такаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Ами за да си сложиш трябва да имаш ламбда контролНо една ЛАмбда контрол система ,както си трябва да е струва колкото един евтин ГИPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ами на другата кола имам ламда сонда и реших че ша сложа ламда контрол,за по -добре и по -икономичнокупих АЕБ ВОИЛА ,сложих го ,настрои се и го подкарах,само дето почна да гори мноо яко,пробвах го на икономично ,и на нормално ,колата вярно върви добре ,само дето разхода се вдигна с 20-30%.за това и го свалих и пак съм с обикновен тройник ,янко ( qniz) ми подсказа че съм с неподходящ по размер плочка,така че с подбрана плочка и добра настройка се постига добра динамика и разходтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
при ламбда контрола трябва много прецизно да се подберат компонентите и настройкатаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
може би караш на бедна смес, но най компетентно при някой газаджия , за газ анализ :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Petar_Cenov написа:е колеги маи ште си я карам и без тия работи все пак благодаря явно ми е наи обикновена уредбата.имам оште едно вапрошче когато карам с около 70км и изключа от скорост двигателя изгасва иначе с около 50 и по малко няма проблем
Коментар
-
е колега маи е лудост нямах пари за друга а тая е имах от предишната кола и платих само за монтажа.проблема ми е зимата дава много расход,но лятото е супер 8,100 а градско наи много 11,100 а зимата 10,100 градско 16,100-17,100.иначе барви добре.какво ште ме посаветваш ако трябва да я сменя :DFiat Bravo 1,8 16V GТ
Коментар
-
Petar_Cenov написа:е колега маи е лудост нямах пари за друга а тая е имах от предишната кола и платих само за монтажа.проблема ми е зимата дава много расход,но лятото е супер 8,100 а градско наи много 11,100 а зимата 10,100 градско 16,100-17,100.иначе барви добре.какво ште ме посаветваш ако трябва да я сменя :D
Коментар
-
Re: Преминаване от АГУ-Ламбда контрол към газов инжекцион
bmahob написа:Колеги ако премина от АГУ с ЛАМБДА контрол към ГИ какво мога да използвам и какво трябва да дозакупя?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар