Колеги ако премина от АГУ с ЛАМБДА контрол към ГИ какво мога да използвам и какво трябва да дозакупя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преминаване от АГУ-Ламбда контрол към газов инжекцион
Collapse
X
-
Преминаване от АГУ-Ламбда контрол към газов инжекцион
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Висок разход, откакто ми изгоря оргиналноо степ моторче. 10/100 среден ако не и повече, а винаги ми е бил около 7-8/100 среден!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Можеш да ползваш бутилка,нивомер,евентуално тръбата и клапана.За изпарителя забрави.Общо взето много по-евтино ще ти излезне да си смениш моторчето отново,отколкото да сложиш ГИ.Едно моторче не струва 1000 лева,колкото ще дадеш за ГИ.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
bmahob написа:Висок разход, откакто ми изгоря оргиналноо степ моторче. 10/100 среден ако не и повече, а винаги ми е бил около 7-8/100 среден!
Коментар
-
Аз намерих , едно втора ръка , пробвах с него , в началото сработи добре, и като разход и като вървеш но след това взе да забива муцуна на ниски обороти, и вдигна разходаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Аз намерих , едно втора ръка , пробвах с него , в началото сработи добре, и като разход и като вървеш но след това взе да забива муцуна на ниски обороти, и вдигна разхода
Коментар
-
Според мене новото/втора ръка/ е мудно не реа гира така както трябва, затова ще диря ново като моето ще ида на тестер за Ламбда контрол, има тук в града , макара че там са супер гадняри В момнта съм с обикн кранче.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
разкарвай го тоя ламбда контрол и си я нагласи, кво мислиш, че всички с пунто 1,2 са с газов инжекцион? харч 10 извън града? че аз с бравото дето го карам 140-160 по магистрала ми дава 8 газ... да не говорим за колата 2000 кубика дето и тя върви със 160 по магистралата и харчи 10, а ти с тва пунто.... проблема определено не е от липсата на газ инжекцион. оправи си тази газова или търси проблема другаде. е, разбира се ако ламбда контрола го подкараш си е добра екстраLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Знам множко му е тоя разход, когато ми беше настроеана газовата с ламбда в началото харчеше около 7.5/100 ма сега не знам какво му ставаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Знам множко му е тоя разход, когато ми беше настроеана газовата с ламбда в началото харчеше около 0,75/100 ма сега не знам какво му ставаStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар