Здравейте колегискоро ми престой малко пътуване до Мадрид и ми казаха че на газовата уредба трябва да сертифицирам паспорта (каквото и да значи това )също така ме интересува да ли ще мога да зареждам в европа или ще трябва да сложа някакъв друг накрайник на газовата за пълненето ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
документи за газова уредба
Collapse
X
-
В Гърция и Турция накрайниците са същите като у нас.Предполагам, че където са други (ако наистина е така), имат преходници.Относно паспорта - ?!?! Стига да е миналапреглед газовата и на паспорта да има печат? Не знам дали е само това, но какво ти пука?Мислиш ли, че някой някъде би ти поискал такива неща?!?На мен никъде до сега в чужбина никой не ми е искал такива документи... А полицаи така безразборно не те спират - ако не правиш нарушения.
Коментар
-
До Германия няма кой да те удере.Виж за Франция,Испания не знам как стои въпроса.В крайа сметка нали имаш паспорт на АГУ-то и си минал технически преглед?Все пак за да си спокоен иди да ти сложат печат,ако знаеш къде се издава подобен документ.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар