Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е.......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възможно ли е.......

какаво ще стане ако директно от тройника на испарителя,се вкарат маркучите директно в смукателните колектори преди дюзите(както при газовият инжекцион)?Мисля че няма да става хубава газо въздушна смес,но все пак..........
    brava 1.6 16v 95g

Re: Възможно ли е.......

harvatin написа:
    какаво ще стане ако директно от тройника на испарителя,се вкарат маркучите директно в смукателните колектори преди дюзите(както при газовият инжекцион)?Мисля че няма да става хубава газо въздушна смес,но все пак..........
    Ще гърми и ще пука като на нова година :D много ще е весело....
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

да де ама защо?
      brava 1.6 16v 95g

Коментар

Ами кой ще определя колко количество газ да влиза в колекторите?

Коментар

Смесообразуването ще е лошо ,все пак маркуча не е като газовия инжектор. Няма как да подаваш в всички маркучи еднакво количество газ , така ще има цилиндри с по-богата и по-бедна смес. Детонации ще има при всички положения :D
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Коментар

С плочката за газова уредба се получава подналягане и се засмуква газта, а ако са вкарани само маркучета няма как да смуче достатъчно от тях, пък и мястото е много близо до всмукателните клапани, като цяло горещо място и е много вероятно да се получава температурно възпламеняване във смукателния колектор. Колега мога да ти препоръчам един майстор в Полски Тръмбеш, ако искаш върви там да ти направи човека уредбата както трябва, че 2 месеца стана се нови и нови магии измисляш покрай твоята уредба.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Само щи кажа че тая дет я мислиш по никъв начин нестаааа, там има псотоянен вакум и то голям, на всичко отгоре и променлив в зависимост от натоварването и оборотите на двигателя съчетано с натискането на педала на газта. Сиреч забрави, ако ще мислиш някакво ново открите за газта то определено не е този варианта.
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

не мисля нищо да правя,просто чисто теоритично ми беше интересно какво ще стане.Мерси за отговорите.
                  brava 1.6 16v 95g

Коментар

Working...
                  X