Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бутилката е Близо до Задната врата, ако ме блъснат от зад ..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бутилката е е 25 литрова но може да се хване и 30. Тогава такава имаше в наличност. И понеже не ми се чакаше да докарат взех тази. А 30 литрова съм слагал на друга кола. Наистина бутилката е с 2 см. по високо от дъното на багажника но се оправя много лесно. Махаш завивката на багажника и си изрязваш от едим лист фибран подложка по същата форма. Слагаш завивката и всичко си идва на мястото. Даже не е необходимо да го лепиш или нещо подобно. Малко се скосяват някои крайща за да може плавно да прелива формата но като почнеш ще се усетиш къде да пипнеш. Даже след цялата процедура може да се каже, че и частично си почнал да си обезшумяваш колата. А място за инструмента който ти е бил пак там има предостатъчно място. Даже съм добавил още малко за всеки случай.Че едно копмпресорче от Практикер и един флакон за гуми ей тъй за страх. И понеже си на темата ето ти и едно мое решение за монтиране на чашката за пълнене.
    Прикачени файлове
    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Ти ли си се занимавал с това ? За да излезе оттам чашката не трябва ли да се сваля нещо ?Като изпълнение ми харесва въпреки че едва ли се хвана да си преустройвам работещото решение , нищо че заема немалка част от колата.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Да мое изпълнение е. Правил съм го на няколко коли. Нищо не се сваля и лесно става защото само се пробива с едно щило гумения маншон около гърловината за да мине тръбата. А тръбата върви успоредно на тая до резервоара и от там си продължава по класическия път до бутилката. Планката за закрепването е тая от комплекта и е хваната с рапидки. Според мен играта с пробиване на броня и тем подобни други изпълнения за монтаж ми се струва даже по въртелива. С желание и мерак могат да се измислят много по рационални решения и смятам че това е едно от тях. Минал съм през всички варианти на монтиране когато още чашките се монтираха направо на бутилката. Най ме дразнеше тогава, че като зредиш после цялата кола ти смърди на газ. Ама тогава нямаше такива чашки та се наложи да преправям оригиналната и да я изкарам нан вън. После обаче пък почват други проблеми загубена капачка и пълна с кал чашка. Мога да разправям доста по темата нали съм един от първите ентусиасти за каране на газ в България.
        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Working...
        X