колеги газовата бутилка ми е сложена от ляво в багажника , съвсем плътно е азположена до вратата на багажника.ако някои ме блъсне от зад няма никакво място къде да се смачка колата, ще засегнат и бутилката дали да не си сменя бутилката разположението на бутилката ?Или да си сложа една на мястото на резервната гума ? не искам да обгоря целия ако ме блъсне някои от зад ? Какво да правя посъветвайте ме ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бутилката е Близо до Задната врата, ако ме блъснат от зад ..
Collapse
X
-
Re: Бутилката е Близо до Задната врата, ако ме блъснат от за
Преди да почне да се мачка ще се откъсне от лентите с които е превързана към купето. И ще натисне облегалката на седалката. Не се бой няма да гръмне но ако возиш някой на задната седалка вероятно ще му се случи случка. Това ще и е най лошия вариант. Стигне ли се до такъв як удар то ще ти замине и резервоара също. А ко се опасяваш от газовата тя е по малко опасна от разлят бензин. Но нека не бъдем чак толкова черногледи.Не ме разбирай че съм против пурите. Но след като има и по добър вариант да ти е свободен багажника сложи си тороидална все пак разликата в цената не е голяма. На предишната ми кола бях с възмножно най голямата и ме беше много яд че ми заема почти половината багажник. Но тогава газ станциите се брояха на пръсти да не говорим какви опашки бяха да се зареди. Сега си сложи тороидна и ми е кеф че даже не можеш да познаеш къде е скрита.
-
Re: Бутилката е Близо до Задната врата, ако ме блъснат от за
lov написа:Преди да почне да се мачка ще се откъсне от лентите с които е превързана към купето. И ще натисне облегалката на седалката. Не се бой няма да гръмне но ако возиш някой на задната седалка вероятно ще му се случи случка. Това ще и е най лошия вариант. Стигне ли се до такъв як удар то ще ти замине и резервоара също. А ко се опасяваш от газовата тя е по малко опасна от разлят бензин. Но нека не бъдем чак толкова черногледи.Не ме разбирай че съм против пурите. Но след като има и по добър вариант да ти е свободен багажника сложи си тороидална все пак разликата в цената не е голяма. На предишната ми кола бях с възмножно най голямата и ме беше много яд че ми заема почти половината багажник. Но тогава газ станциите се брояха на пръсти да не говорим какви опашки бяха да се зареди. Сега си сложи тороидна и ми е кеф че даже не можеш да познаеш къде е скрита.Bravo GT 1.8
Коментар
-
Колега, колата ти има ли втори еърбег? Ако няма какво няма да возиш никой на предната седалка ли? По-старите коли като са нямали АБС, еърбези и други ситеми за сигурност да не би да са затрили повече хора отколкото новите, напротив точно обратното е. Така, че не се тревожи карай си колицата с евтино гориво и си свиркай.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:pakumba написа:и аз съм се сещал за този сценарии. не се шашкай, бутилката има клапан, който ако сработи ще те опази. една съчма при скъсване на тръбата трябва да затвори и спре изтичането на газLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
qnisZ написа:Да ти кажа така е но като не искате да давате пари за тези неща.
Коментар
-
Ами аз си мисля,че няма да е далече времето в което ,ако не си с евро сонда,няма да можеш да зареждаш газ,няма да можеш да минеш преглед и т.н.Тогава всеки ще сложи такава сонда и явно това е формата да се накарат хората да вземат мерки за безопасност.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
На мен за тази сонда ми поискаха 100лв. На фона на 1200 които струваше тогава ГИ Фобос не ми се сториха многи и си сложих. Също съм с малка пура от дясната страна на багажника. Отказаха да я сложат отляво защото тръбичките щели да минават или близо до ауспуха или през целия багажник и не им харесвал този вариант. По тази причина детското столче е преместено зад шофьорската седалка. Жената е от другата страна , нея съм я прежалил Също ми отказаха за тороидална бутилка защото щяла да се събере 15 литрова само и клапаните ще стърчат навътре в багажника . Колегата "lov" каква тороидална бутилка ти сложиха ? Гледам ти от подписа че и ти трябва да си със същата резервна гума ?Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар