Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

цена на метан по градове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kal0yanch40 написа:
    veskobravo написа:
    Аз зареждам на 1.57 + отстъпка в София кв.Х.Димитър в района всичките метан станции са на тази цена....
    Ехеее, кой дава отстъпка на метана. Аз до сега, за такова чудо не съм чувал. В Бургас и Варна, метана е на 1.85лв., в Ст.Загора, последно като зареждах, там на ЗАРА беше 1.79лв, а в Ямбол си седи на 1.83лв. Въпреки това, зимата ми дава добър разход на метан. Ама бензина, хем само паля с него и я мина в месеца 15км, много бързо свършва, защо не знам.
    И на мене така ми свършваше бързо бензина и се оказа спукан регулатор на налягането, хванахме го по повод на друг ремонт.

Коментар

При цена от 1.92 в Плевен не мога да повярвам, че се оплаквате :DНякой знае ли в Ловеч колко е цената? Да не излезе, че ще ми е по-евтино да ходя до там...Дори и при тази цена е с 2-3 лева по-евтино от газта, което ме устройва.Аз нямам проблеми с мястото в багажника, нито с постоянното зареждане, щото моята побира ~25кг и минава над 400 км с едно зареждане
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        При цена от 1.92 в Плевен не мога да повярвам, че се оплаквате :DНякой знае ли в Ловеч колко е цената? Да не излезе, че ще ми е по-евтино да ходя до там...Дори и при тази цена е с 2-3 лева по-евтино от газта, което ме устройва.Аз нямам проблеми с мястото в багажника, нито с постоянното зареждане, щото моята побира ~25кг и минава над 400 км с едно зареждане
        При теб остава само проблема с вървежа. Ония ден бях в София, там има няколко места с метан на 1,57 лв, там по си струва, но иначе му изядоха хляба.Тука ако стане 1,92 хвърлям директно уредбата, поне да усетя тръпката отново какво е колата да си къса гьона

Коментар

Вървежа е по-добър от този на брава 1.6 с обикновена газова, така че нямам оплаквания
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
            Вървежа е по-добър от този на брава 1.6 с обикновена газова, така че нямам оплаквания
            Кой вървеж? На Мултиплата ли?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

M5kov написа:
              Това да го видя няма да го повервам, 405 кг е по-тежка мултиплата и с 11 коня по-малко или Бравата е била удушена Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

ВО, с това БМВ ти е малко изкривена представата за вървеж :D>shtilioНе забравяй, че и на бравата и умират доста от конете заради обикновената газова...Бе нямаше ли някаква разлика в скоростните кутии при 1.6 след ~99г.? Може от там да идва разликата.Не е много за тук тоя разговор, ама очаквам да го приключим с още 1-2 мнения :DEdit:Ми да, има разлика в кутиите.
                3,4,5 скорости са малко по-дълги
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

А бе не знам за вървежа на БМВ-то, но виж на последния ред в подписа ми последния автомобил.Пандата ми беше С версия, демек с по-мощния двигател. Цели 45 коня.На тези 45 коня бях сложил и газ.На 99% съм сигурен, че дори тази Панда на газ върви повече от Мултиплата.Аз лично не мога да се сетя за Фиат, който да върви по-зле от Мултипла. Говоря за бипауър в режим на газ. Не, че на бензин има някаква разлика.Аз лично за шоуто мога да предизвикам едно Пунто 1.1 на газ, за да ме отвее и да видиш, че наистина май няма по-зле вървящ Фиат.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Може и така да е, ама мен ме устройва вървежа, нямам особени затруднения при изпреварване и отново според мен върви по-добре от бравата ми Да спрем до тук, да не отнесем по някое предупреждение. Ако направиш някоя гонка с пунто сподели резултата )
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

И за да сме в темата, тази вечер заредих метан на 1.58 от Лукойл.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

За бога братя не купувайте метан от Смолян,цената е 2.20 :D Все бях виждал дивашки работи ама тва уби всичко детско в мен,получих и лек сърцетуп и гадене :D Най-високота цена която съм плащал беше 1.90 във Велико Търново,но тея мошеници в Смолян/ул.Родопи 130/ биха рекорда.За справка : зареждам си на 1.65 в Пловдив.Което е 33% по-ниска цена от Смолян

Коментар

dan4op5 написа:
                          За бога братя не купувайте метан от Смолян,цената е 2.20 :D Все бях виждал дивашки работи ама тва уби всичко детско в мен,получих и лек сърцетуп и гадене :D Най-високота цена която съм плащал беше 1.90 във Велико Търново,но тея мошеници в Смолян/ул.Родопи 130/ биха рекорда.За справка : зареждам си на 1.65 в Пловдив.Което е 33% по-ниска цена от Смолян
                          При тази цена е по-евтино да си караш на бензин от 2.40

Коментар

u_bo написа:
                            При тази цена е по-евтино да си караш на бензин от 2.40
                            В първия момент и аз си помислих така но после ги сметнах.4.8кг метан ми гори на 100км,сложи ги 5кг х 2.20лв=11лв/100 кмНа бензин не знам точно колко ми гори но да кажем 7.5л/100км ,7.5л х 2.50лв = 18.70 лв/100 км Иначе миналата седмица зареждах и в Кърджали,цената там е 1.80лв/кг метан

Коментар

Гоце Делчев 1.90лв/кг ,също доста висока ценаПетрич, по пътя Сандански Петрич ,координати 41.43007 , 23.21686 1.71лв/кг

Коментар

В Плевен от няколко месеца цената е 1.87/кг.В Ловеч, преди 3 седмици, като зареждах, цената беше над 1.90.
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                                X