kal0yanch40 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
цена на метан по градове
Collapse
X
-
При цена от 1.92 в Плевен не мога да повярвам, че се оплаквате :DНякой знае ли в Ловеч колко е цената? Да не излезе, че ще ми е по-евтино да ходя до там...Дори и при тази цена е с 2-3 лева по-евтино от газта, което ме устройва.Аз нямам проблеми с мястото в багажника, нито с постоянното зареждане, щото моята побира ~25кг и минава над 400 км с едно зареждане"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:При цена от 1.92 в Плевен не мога да повярвам, че се оплаквате :DНякой знае ли в Ловеч колко е цената? Да не излезе, че ще ми е по-евтино да ходя до там...Дори и при тази цена е с 2-3 лева по-евтино от газта, което ме устройва.Аз нямам проблеми с мястото в багажника, нито с постоянното зареждане, щото моята побира ~25кг и минава над 400 км с едно зареждане
Коментар
-
ВО, с това БМВ ти е малко изкривена представата за вървеж :D>shtilioНе забравяй, че и на бравата и умират доста от конете заради обикновената газова...Бе нямаше ли някаква разлика в скоростните кутии при 1.6 след ~99г.? Може от там да идва разликата.Не е много за тук тоя разговор, ама очаквам да го приключим с още 1-2 мнения :DEdit:Ми да, има разлика в кутиите.3,4,5 скорости са малко по-дълги"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
А бе не знам за вървежа на БМВ-то, но виж на последния ред в подписа ми последния автомобил.Пандата ми беше С версия, демек с по-мощния двигател. Цели 45 коня.На тези 45 коня бях сложил и газ.На 99% съм сигурен, че дори тази Панда на газ върви повече от Мултиплата.Аз лично не мога да се сетя за Фиат, който да върви по-зле от Мултипла. Говоря за бипауър в режим на газ. Не, че на бензин има някаква разлика.Аз лично за шоуто мога да предизвикам едно Пунто 1.1 на газ, за да ме отвее и да видиш, че наистина май няма по-зле вървящ Фиат.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Може и така да е, ама мен ме устройва вървежа, нямам особени затруднения при изпреварване и отново според мен върви по-добре от бравата ми Да спрем до тук, да не отнесем по някое предупреждение. Ако направиш някоя гонка с пунто сподели резултата )"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
За бога братя не купувайте метан от Смолян,цената е 2.20 :D Все бях виждал дивашки работи ама тва уби всичко детско в мен,получих и лек сърцетуп и гадене :D Най-високота цена която съм плащал беше 1.90 във Велико Търново,но тея мошеници в Смолян/ул.Родопи 130/ биха рекорда.За справка : зареждам си на 1.65 в Пловдив.Което е 33% по-ниска цена от Смолян
Коментар
-
u_bo
dan4op5 написа:За бога братя не купувайте метан от Смолян,цената е 2.20 :D Все бях виждал дивашки работи ама тва уби всичко детско в мен,получих и лек сърцетуп и гадене :D Най-високота цена която съм плащал беше 1.90 във Велико Търново,но тея мошеници в Смолян/ул.Родопи 130/ биха рекорда.За справка : зареждам си на 1.65 в Пловдив.Което е 33% по-ниска цена от Смолян
Коментар
-
u_bo написа:При тази цена е по-евтино да си караш на бензин от 2.40
Коментар
-
В Плевен от няколко месеца цената е 1.87/кг.В Ловеч, преди 3 седмици, като зареждах, цената беше над 1.90."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар