Пловдив най-ниска цена-1.63,най-висока-1.86лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
цена на метан по градове
Collapse
X
-
Я дайте по актуална информация по градовете. Тук в София цената не мръдна след нова година, но май на доста места е паднала драстично. Интересува ме във Велико Търново колко е сега метана.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
ivoqnkov написа:Shadowandust написа:На 27ми зареждах на 1.65,това в Пловдив.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
M5kov написа:Баси...В Плевен е 1.92 и има само една станция... плача ;(
Коментар
-
след 1-2 години няма да се намира кола на метан ,аз също си мисля вече що не сложих пропан бутан ,като се разредят колите с метанови уредбиили ще фалират или ще свалят цената така че да стане приемливаако купувам нова кола и се чудя газ или метан , за да сложа метан цената на100 км пробег трябва да ми е на 1/2 от цената на пробега с газиначе няма смисъл да слагам ’’бойлера’’ в багажника..... сегашни сметки метан 12 кинта 130 км смесено, пропан бутан вероятно 18-19 лева (цена 1.20)и как ша ма е яд като стане лев....типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
dan4o написа:след 1-2 години няма да се намира кола на метан ,аз също си мисля вече що не сложих пропан бутан ,като се разредят колите с метанови уредбиили ще фалират или ще свалят цената така че да стане приемливаако купувам нова кола и се чудя газ или метан , за да сложа метан цената на100 км пробег трябва да ми е на 1/2 от цената на пробега с газиначе няма смисъл да слагам ’’бойлера’’ в багажника..... сегашни сметки метан 12 кинта 130 км смесено, пропан бутан вероятно 18-19 лева (цена 1.20)и как ша ма е яд като стане лев....
Коментар
-
veskobravo написа:Аз зареждам на 1.57 + отстъпка в София кв.Х.Димитър в района всичките метан станции са на тази цена....Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар