avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
цена на метан по градове
Collapse
X
-
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
момчета ,чудо ,май картела в пловдив се пропука ,на две метанстанции видях цена 1.80 и даже заредих ,намират се на колелото на пазарджишко шосе и на голямоконарско на светофара посока софия от дясно и ми се струва че колата върви с една идея по добре (това може и да си го въобразявам)типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Re: цена на метан по градове
paulos написа:...като се запознах с актуалните цени констатирам че метана е умрял...paulos написа:...Кой и защо го е докарал до това положение не знам.Кои са причините ??????Събрали се старите приятели Тиквата и Златото да хапнат и пийнат. Златото казал:"Абе Тикво, нещо...течната ми стока "се закучи", за сметка на "руският въздух"...требе да се сложи акциз!"Немога Злато...миналата година обештах на "матряла" че няма да слагам акциз""Абе Тикво, боли те за "матряла", и без тва е лош Разбираме се така: две увеличения от април и юли, и акциз от юни!""ОК Злато, ти си Шефа както кажеш!"
Коментар
-
rotdot
Danchojn написа:avvasilev написа:muns61 написа:emzo написа:Ама 5.5 малко съм ти го сложил. 5.5 ти гори при 100км/ч6.4*1.90 = 12.16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар