По принцип наистине не си заслужава като обърнах внимание на на това, което ми излезна до тук.Колата (Regata75)я взех за 1000лв. инжекциона 900лв. а кромата 1200 Отделно са всимани нови датчици коите също не бяха много евтини.Наистина хич не си заслужава усилията освен ако не си обичаш колата.Пък и това много ме съмнява в някой сервиз да се занимават с нещо такова.Мен като цяло ме е ЯД за изгубеното време.И това го разбрах съвсем скоро.А колата като я купих гореше 10/11л. газ сега гори не повече от 8,но прави много провлеми: губи обороти, гасне ,като я настъпиш някой път глъхне и ся ще го распродавам на части и бес това вече не става кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
газов инжекцион на кола с карбуратор
Collapse
X
-
Да се намеся малко и аз. :D На карбуратор може да се сложи газ инжекция но само определени инжекции които се слагат на механичната инжекция. Но какво винаги има едно НО. Ще трябва да се добавят някой неща към сложната каскада от клапи. :D Това са ТПС сензор и ламбда сонда. От тук вече може да стане нещо. Инжекцията има вграден МАП сензор и на основата на него и другите датчици системата се самообучава и може да изскочи заека. Така че и всички сте прави и той че може да стане и вие че с трици маймуни не се ловят било то и с комп. от КРОМА.Има опити да се подкара на газ като газовите инжектори се вържат към бензиновия импулс и се получава нещо но не е задоволително за претенциозния клиент.
Коментар
-
става въпрос има ли смисъл от файдата като няма келепир-ще ти излезе доста повече от обикновенна уредба ,печелиш само по добро вървенещото като гледах колегите от темата колко им гори газовия инжекцион не видях да имат по малки разходи от мойта кола ,която е карбураторна с обикновенна уредба,и не горя всеки път по 1-2 литра бензин на 100км ,че да се стопли мотора и мине на газ........типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
u_bo
Dr.DEATH написа:Ламбда сонда има и датчик си има .Ама самия датчик май не работи както трябва, ще вида може да го смена.То като цяло май кабелите са за смяна.Блогодаря ти колега че ме подкрепи.Явно колега ти си един от "МАЛКО" знаещите в тоя форум
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар