Колеги някой да се е пробвал да си сложи газов инжекцион на карбуратор.Поне аз пробвах и взе че се получи нещо.Има бих казал огромна разлика.Значи мощноста да се е овиличила макс с 25% ама разхода да е паднал с 35%.Само че тоя инжекцион ми струва повече от колата.Отидох в при един газаджия и той ми каза че това не е възможно ама не излезна много прав.В интерес на истината имаше малко трудности ама всичко се получи.Ако някой от вас иска старата му барачка да тръгне малко повече не е лошо да направи като мен нищо не губи тоя инжекцион се сваля и се слага на на друга кола за това не е лошо да опитате
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
газов инжекцион на кола с карбуратор
Collapse
X
-
То има много неща за преправяне,а иначе казано мисля си,че колегата ни връзва шарени пилета.Ако не съм прав,то мисля,че всички тези усилия да се подкара това чудо не си струват.То да подкара ламбда контрол ще му струва не малко усилия,та камо ли инжекцион.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
абе и на мене не ми се вярва, ама викам аре да те оставя ти да го кажеш :D просто няма начин- кой ще казва кога колата е студена и кога топла, кой ще засича позицията на педала на газта, кой ще изчислява бедна ли е богата ли е сместта, кой ще държи оборотите като е студена, след като сигурно е с ръчен смукач....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
много ми хареса частаста с икономията ,аз съм с карбураторна кола и ми гори колкото на бензин ,може ли да се направи да гори с 35% на долу ?демек ако сега ми гори 10-11 градско ,може ли да стане около 7.00-7.50 литра на 100?за вървенето не предирам,може и да не върви повече,да остане както е сега.а ,и на бензин само паля ,изчаквам 1-2 минути на място и сменям след първия светофар.....типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Колеги представете си че имам 9 сервиза в България и имам достатъчно време и възможности да си права опити.Само да светна неопитните и незнащите КОМПЮТЪР се слага.Аз сам сложил от "Croma".Значи то не стана ей така.3 месеца на съм мръднал от сервиза в която си правих колата.С две думи расвасовах тая "Croma" и доста неща от нея свалих и същевременно исползвах.Но в интерес на истината си има малко проблеми но те не са от голямо значениеТОВА Е ДА ИМАШ ТАРАТАЙКА ОТ 80-ТЕ
Коментар
-
u_bo
-
u_bo
Коментар
-
Dr.DEATH написа:Колеги представете си че имам 9 сервиза в България и имам достатъчно време и възможности да си права опити.Само да светна неопитните и незнащите КОМПЮТЪР се слага.Аз сам сложил от "Croma".Значи то не стана ей така.3 месеца на съм мръднал от сервиза в която си правих колата.С две думи расвасовах тая "Croma" и доста неща от нея свалих и същевременно исползвах.Но в интерес на истината си има малко проблеми но те не са от голямо значение
Коментар
-
Dr.DEATH написа:Ооо ако нещо завиждате няма проблем!Не се засягам от някви явно зависливи лаладжий.А пък спрямо до професията ми аз сам редовно на бара ама от другата страна.Ха хА Ха СМОТАНЯЦИBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
u_bo
dudulia написа:Dr.DEATH написа:Ооо ако нещо завиждате няма проблем!Не се засягам от някви явно зависливи лаладжий.А пък спрямо до професията ми аз сам редовно на бара ама от другата страна.Ха хА Ха СМОТАНЯЦИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар