Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оказва ли влияние липсата на въздуховода върху........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ама ти пратих четиво за четене,познах че смесителя (плочката) ти е по голяма ,ама ти продължаваш да даваш пари за настройкипредполагам че ако си развъртиш тройнника 1/4-1/2 оборота ще ти се оправи паленето и вървенето,настройка се прави най-добре в движение,само че не търси при рязко подаване на газта колата да лети ,ако се настрои така много гори ,ако много се удуши пак не гори по малко.......успех с настройките или майстора.......
    типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
    хюндай акцент 1.5 CNG
    киа каренс +метан

Коментар

ясно ама спирам и след час се опитвам да паля,какво замръзване?навън е + темп. не е това проблема мисля.
      brava 1.6 16v 95g

Коментар

проблема беше в не както трябва зацепен колянов вал.Отклонение то беше с един зъб.Сега пали и върви супер,само гърми от време на време.
        brava 1.6 16v 95g

Коментар

Свещи или лоша смес горивна
          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
          Втората......пак същата!
          (_-_)______////_______(_-_)
          Punto75-Вече на жената!
          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

смених ги с денсо и пак гърми
            brava 1.6 16v 95g

Коментар

просто пали само на бензин, ще свикнеш Типо-то ми на газ върви ужасно добре, харчи малко и работи перфектно - изпарителя ми е втора употреба от МВ124 2,3 , съвсем леко съм затворил тръбата от купето до филтъра и съм мнооого доволен.
              Типо-то е истинската работа !

Коментар

голямо гърмене ей втори път чупи кутията на филтъра.отивам на майстор казва кабели,отварям колата на тъмно не искри.знам че това не е критерий ама чак пък толкова да са зле.
                brava 1.6 16v 95g

Коментар

Working...
                X