Имам следният проблем:колата ми пали на бензин само когато е студена и да речем 20към 1 когато е топла.Испарителя ми е БРС ат90е,емулатор президент,Колата брава 1.6,16в 95г.КОгато стопли не пали на бензин,всъщност по някога запалва но неможе да се исфорсира.И днес открих че когато исключа газовият клапан преди испарителя колата си пали на бенз. без проблеми.Да спомена че на газ пали и върви без грешка,и при обръщане на бензин по време на движение проблеми няма.Всъщност проблема е самото запалване.И ми се струва от това което написах до сега че колата смесва газ с бензин.какво е според вас?Със автоматичен ключ съм за обръщането на гази бензин.При палене само на газ пали от раз,но при положенията когато пали на бензин лошо.Та кажете моля:ключ ли е клапан ли е що ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смесване на газ с бензин
Collapse
X
-
еми така е на обикновенните газови- блъска газ и ти после искаш на бенз да я запалиш, тя се дави. затова ключа на ръчен режим и като е топличка колата и е лято палиш на газ, като е седяла 1 час и повече или е много студено палиш на бенз. и аз съм така, проблема е, че в колектора остава количество газ и ако не е достатъчно времето да се изпари и се опиташ да палиш на бенз я давишLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар