Кажете какво да правя,купих си нови кабели за свещи и по-малко от месец се продупчиха и колата губи мошност.Предишния окмплект направо стана като цедка и то на буксите към капачката.Дали не е от свещите (сравнително нови са но са триполюсни) Или от това че на свободна оборотите падат до долния ограничител и колата тресе (не ми работи автоматичния смукач) или от нещо друго? Колата е от подписа ми и работи само на гас.пп:Преди малко счупих 3ти палец от както имам колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ри комплект кабели ми избиват?!?
Collapse
X
-
Некачествени части. Колега ей така за майтап отиди в сервиз който поема гаранция за влаганите части и поискай да ти сменят кабелите + палец и капачка . Така ще можеш в последваща дефектация да има от кой да търсиш отговорност.Много приятели купуват части менте и постоянно се оплакват. Цената не е гаранция че като е по-скъпо е оригинално.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
голямо междуелектродно разтояние предполага и по високо пробивно напрежение ,от там избиват кабелите,сложи едни еднополюсни на 0.8мм например и предполагам че няма да имаш проблеми друго ,свещите трябва да са подходящи за газ,аз смених една камара марки ,докато уцелих ,сега съм с едни бриск от магазин за лада безрезисторни за 7.20 4 броя ....ефтини ,но вършат работа.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
dan4o написа:голямо междуелектродно разтояние предполага и по високо пробивно напрежение ,от там избиват кабелите,сложи едни еднополюсни на 0.8мм например и предполагам че няма да имаш проблеми друго ,свещите трябва да са подходящи за газ,аз смених една камара марки ,докато уцелих ,сега съм с едни бриск от магазин за лада безрезисторни за 7.20 4 броя ....ефтини ,но вършат работа.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
аз карам с бриск от 30 000 км, само им сменям моделите чат пат- супер са си. обаче тези за газ не ги харесах нещо, адски бързо се износиха... свалях ги на 3-4 000 км да им регулирам разстоянието, все отиваше на по 0.9-1... за 3000 км е ужасно много.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:аз карам с бриск от 30 000 км, само им сменям моделите чат пат- супер са си. обаче тези за газ не ги харесах нещо, адски бързо се износиха... свалях ги на 3-4 000 км да им регулирам разстоянието, все отиваше на по 0.9-1... за 3000 км е ужасно много.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
pakumba написа:аз карам с бриск от 30 000 км, само им сменям моделите чат пат- супер са си. обаче тези за газ не ги харесах нещо, адски бързо се износиха... свалях ги на 3-4 000 км да им регулирам разстоянието, все отиваше на по 0.9-1... за 3000 км е ужасно много.
Коментар
-
хич не си правя експерименти дори. свещи като свещи, за разлика от много други хора на мен за 40 000 км с обикновенна газ не ми е гърмяла колата /освен един път при поит з апалене цълах няколко пъти газ-бензин и я нахаках с газ и гръмна резонаторната кутия/. свещите са си нормални и мога да се похваля, че цяла зима паля на 3 цилъндъра и в студ и в жега/имам изгоряла дюза/ и няма отказ. говорех специално за свещите за газ, че се износват бързо. това е единствената забележка. не ми е за парите, ще им дам и по 10 на свещ, но или ще попадна на някой гаражен бош или разлика няма д аусети с бриска. освен това в момента съм с двуполюстни бриск и по спомен бяха 16 кинта 4-те. перфекти засега....и още една похваля за бриск- откакто имам аз колата сменям свещи за 2 път, първите изкараха 30 000 и ги махнах профилактично....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
npace написа:pakumba написа:аз карам с бриск от 30 000 км, само им сменям моделите чат пат- супер са си. обаче тези за газ не ги харесах нещо, адски бързо се износиха... свалях ги на 3-4 000 км да им регулирам разстоянието, все отиваше на по 0.9-1... за 3000 км е ужасно много.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар