Трябва ми дистрибутор или сервиз на ЛАНДИ ГАЗ - Италия за предпочитане в Пловдив. Един приятелиска да му правят диагностика на газовата, че нещо не му работила добре. Ако някой знае за такъв сервиз да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз или представител на "ЛАНДИ ГАЗ"?
Collapse
X
-
Този сервиз не е към Скобелва майка. На светофара до бившия рум Изгрев влизаш към ромската махала и още първата пряка в ляво, но трябва да се пита, защото е малко усукано. Но по важното е че там не правят Ренцо Ланди. Аз ходих да питам за метанова уредба и ми казаха,че с Р. Ланди не се занимават. Знам сервиз в София, ако ви интересува имам тел..Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
-
Току що говорих по телефона с представителя за Пловдив на LR , имат и софтуер . Ул :" Липник"-3 , срещу РУМ - Изгрев на 30 м от Хаджията Груев (в ляво до 8 ет блок) . GSM-- 0888/ 814-106Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
BlueStorm написа:duw2 написа:Телефона на сервиза Ланди Ренцо: 02/77 87 37, 0888 20 14 47 Христо Танев.Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар