Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ...

Колеги,къде в Пловдив мога да си закупя или монтирам Джет Спарк.Цял ден звънях на телефона в София никой не вдига на онлайн магазина нямат в наличност дори ходих при няколко газаджии или се правят че за пръв път чуват или се опитват да ми пробутат ламбда контрол.Карам на газ вече 90 000 километра изпарител Блустар + ламбда симулатор иди им обяснявай че за тези километри/ общо 201000 до вчера/ сондата е станала на печен картоф и трябва да сменям и нея. Предварително благодаря!1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. "Модераторски екип на fiat-bg.org"
    BRAVO 1,4 12v 80HP
    LANCIA Y 1,2 60HP
    GRANDE PUNTO 1,4 77HP

Тази марка *производител* е ташак работа а и няма да стане с твоята кола. На теб ти трябва ТАП за датчика а той не прави такива.

Коментар

Първо искам да се извиня на модераторите,така е заглавието прилича повече на обаждане на тел.112 отколкото на такова във форум.Обещавам да не се повтаря.Относно отговора на qnisZ,вече и аз споделям мнението за гореспоменатата фирма.ТАП ми звучи много по-познато,дано да намеря свестен майстор в Пловдив да ми го сложи,ако не ще направим една разходка до Пазарджик,ей го къде е !Благодаря!!!
      BRAVO 1,4 12v 80HP
      LANCIA Y 1,2 60HP
      GRANDE PUNTO 1,4 77HP

Коментар

Working...
      X