значи, колеги, проблема ми е следния - имам някакъв сериозен проблем с газовата и никъде не могат да ми помогнат..... според всички единствения начин да се оправи е да се смени цялата инсталация барабар с компютъра, което ще ми излезе около 5 стотака.... и аз прецених, че така или иначе вече половин година карам на бензин, няма смисъл да се ръся с толкова пари - просто няма да си ги избия.... така, че моля да ми помогнете като ми кажете мога ли да я премахна , за да мога да си освободя багажника и да не се занимавам повече..... искам така да я махна ,че да не личи, че е имало изобщо, щото така или иначе много ме дразни със всичките си жици по двигателя.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
махане на газов инжекцион
Collapse
X
-
компа на газовата е Фобос, изпарителя е БРЦ , бутилка Ловато, то може да се оправи, но трябват повечко пари, които нямам ... така, свалям я и ако на някой му трябва нещо от нея - бутилка , инжектори и т.н. да казва и да се договаряме, за компютъра не мога да гарантирам че е ок - трябва да се проверифиата си е фиат
Коментар
-
колега ние работим с газов инжекцион Фобос и мисля че би трябвало да се оправи на по ниска цена не знам къде си ходил но ако си ходил в сервизи който не работят с този софтуер най вероятно са искали да ти сменят цялата инсталация и компютър със софтуер с който те разполагат ако намериш сервиз който работи с тази вирма ( която по принцип е Плевенска ) може да ти излезе доста по евтино нищо чудно да е е нужно дори само пренастройка ако се интересуваш от адреси и телефони на сервизи работещи с фирма Фобос ми пиши на лична
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар