Какво ви е мнението за този сервиз? Има ли колеги които са го посещавали? Доволни ле сте? Става въпрос за този сервиз http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.58.299
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз "Фобос" София - Долни Богров
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мой приятел от Опел форума ходи там да си слага на Астрата и е много доволен. Общо взето аз преди време се интересувах от Фобос и мненията за сервизите им са много добри. Виждал съм и техни монтажи, и определено се стараят. За жалост аз като слагах газ нямаха сервиз в София още иначе щях и аз да сложа Фобос.
-
Scorpion_BV написа:Мой приятел от Опел форума ходи там да си слага на Астрата и е много доволен. Общо взето аз преди време се интересувах от Фобос и мненията за сервизите им са много добри. Виждал съм и техни монтажи, и определено се стараят. За жалост аз като слагах газ нямаха сервиз в София още иначе щях и аз да сложа Фобос.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Scorpion_BV написа:Мой приятел от Опел форума ходи там да си слага на Астрата и е много доволен. Общо взето аз преди време се интересувах от Фобос и мненията за сервизите им са много добри. Виждал съм и техни монтажи, и определено се стараят. За жалост аз като слагах газ нямаха сервиз в София още иначе щях и аз да сложа Фобос.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Atanas71 написа:Scorpion_BV написа:Мой приятел от Опел форума ходи там да си слага на Астрата и е много доволен. Общо взето аз преди време се интересувах от Фобос и мненията за сервизите им са много добри. Виждал съм и техни монтажи, и определено се стараят. За жалост аз като слагах газ нямаха сервиз в София още иначе щях и аз да сложа Фобос.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
два пъти съм бил там, един път за ъпдейт на софтуеара и настройки + чистене на грешки от бензиновия компютър, а втория път за смяна на филтри + масло. определено съм доволен. рядко съм попадал на такова отношение към клиент в сервиз. за другото... не съм капацитет, но за сега не съм имал проблем, а си минаха вече почти 30 000 километра. Единственото е, че мине не мине и ми светне чек лампата, което е малко дразнещо, ама...
Коментар
-
Atanas71 написа:Ето за това става въпрос http://www.fobos-bg.com/index.php?l=276
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Между другото е допусната фундаментална грашка в обясненията.При работа на газ е НЕВЪЗМОЖНО да се увеличава температурата в горивната камера поради факта,че газта е с 20% по-ниска калоричност от бензина.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Ето за това става въпрос http://www.fobos-bg.com/index.php?l=276Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
qnisZ написа:Stefan Hadjov написа:Между другото е допусната фундаментална грашка в обясненията.При работа на газ е НЕВЪЗМОЖНО да се увеличава температурата в горивната камера поради факта,че газта е с 20% по-ниска калоричност от бензина.
Коментар
-
Не съм сигурен дали гори с по-висока температура, но гори по-бавно и много често продължава да гори и след работния такт (дали от неточен аванс или лоша смес), т.е.през изп. клапан преминава огън, а не пушек, както трябва да е. Това е причината да се загрява повече главата и мотора като цяло, ако няма резерви откъм охлаждане.
Коментар
-
max-2 написа:Не съм сигурен дали гори с по-висока температура, но гори по-бавно и много често продължава да гори и след работния такт (дали от неточен аванс или лоша смес), т.е.през изп. клапан преминава огън, а не пушек, както трябва да е. Това е причината да се загрява повече главата и мотора като цяло, ако няма резерви откъм охлаждане.
Коментар
-
Аз искам мнение за сервиза защото утре ще го посетя а тя каква стана като всяка газаджийска тема :D Че газта изгаря при по-висока температура спор не ще . Ясно при ремонт на клапани се вижда оцветяването на клапана в червеникаво-кафяв цвят , а към контактната част отива към белия спектър. Често липсват доста големи части от работната повърхност. Получих два положителни отговора за този сервиз от колегите BolgAryan и GTipo това е. Темата е за кошчетоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Че газта изгаря при по-висока температура спор не ще .Темата е за кошчетоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар