Скъпи колеги,имам пунто 1.6i като сложих газовата уретба вървеше мн добре,но и разходът беше "супер" цели 14 на 100 отидох да ми намалят подаването на газ и от там почна проблема сега харчи що годе добре,но като работи на газ мени оборотите спадат мн на долу,а на бензин си работи префектно маисторите ми казаха че е от свещите и тогава почнахме да сменяме.Смених свещите-нищо после маисторът каза че са кабелите.Смених и кабелите пак нищо,вече незнам какво може да е ако можете помогнете моля ви,защото колата на газ се кара мн трудно забива муцуната,гасне,пука и мн мени оборотите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля ви помогнете!!!
Collapse
X
-
Re: Моля ви помогнете!!!
kotev89 написа:Скъпи колеги,имам пунто 1.6i като сложих газовата уретба вървеше мн добре,но и разходът беше "супер" цели 14 на 100 отидох да ми намалят подаването на газ и от там почна проблема сега харчи що годе добре,но като работи на газ мени оборотите спадат мн на долу,а на бензин си работи префектно маисторите ми казаха че е от свещите и тогава почнахме да сменяме.Смених свещите-нищо после маисторът каза че са кабелите.Смених и кабелите пак нищо,вече незнам какво може да е ако можете помогнете моля ви,защото колата на газ се кара мн трудно забива муцуната,гасне,пука и мн мени оборотите
Коментар
-
npace написа:kotev89 написа:Скъпи колеги,имам пунто 1.6i като сложих газовата уретба вървеше мн добре,но и разходът беше "супер" цели 14 на 100 отидох да ми намалят подаването на газ и от там почна проблема сега харчи що годе добре,но като работи на газ мени оборотите спадат мн на долу,а на бензин си работи префектно маисторите ми казаха че е от свещите и тогава почнахме да сменяме.Смених свещите-нищо после маисторът каза че са кабелите.Смених и кабелите пак нищо,вече незнам какво може да е ако можете помогнете моля ви,защото колата на газ се кара мн трудно забива муцуната,гасне,пука и мн мени оборотитеФиат Пунто 1.6i turbo
Коментар
-
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...54815ad6fb57e4[url]чети и ако можеш схванеш за какво става въпрос ,добре ,ако написаното все едно е на китайски за теб ,почваш да сменяш газаджийте докато попаднеш на този дето може да ти помогне......типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар