Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

палене на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

палене на газ

здравейте! проблема е следния като паля на газ дори и топла много често се случва че не иска да запали!като я почерпя и пали без проблем!като ми я поставиха ми сложиха умалител на въздушния филтър защото не работеше на високи обороти!само до средни!
    уно 1300д

......тоя дет ти е сложил умалителя е за ебане, да ти беше сложил вярната плочка. А за паленето ............... оправи плочката може и то да се оправи.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

палене на газ

няма плочка!карбуратора е пробит
      уно 1300д

Коментар

Ха ха ха ха ебем го из дупец тоя маистор дет ти я слага, некъдърник , на москвича ставаше по тоя начин ама явно и тва не е успял да нагласи. Не че е невъзможно да е без плочка и ланчата ми беше без плочка, ама като вижда че не може да я направи що не ти сложи една ами ша ти запушва въздуха за да увеличи вакума в тръбите та да може да засмуква газ. Аз ся ако съм на тебе, първо ша мина през него да му тегля едни маини може и да го замеря с нещо и от там при някои друг за които ще се поинтересуваш тук в форума от колеги от твоя град кои е добър и си разбира и ще отидеш да ти я направи. Читаво поставена уредба не трябва да има никви умалители или там кво им викат по пътя на въздуха. То и ти можеш да си я направиш ама си иска малко познания и сръчност за които не мога да знам на какво ниво са у тебе Купуваш си от някъде една плочка която е добре по някъв каталог да дадат точно за твоята мотор и за твоя карбуратор, слагаш я запушваш дупката дето ти е пробил на карбуратора с някво късо болтче намазано с силикон и пускаш газта през плочката, малко настроиваш от изпарителя ниските обороти и от троиника високите и си патрон, ще взем и да пали като хората.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

палене на газ

ок ясно!но иначе разхода е много добър!!!!!гори ми 5-5,5на сто газ! :D и хубаво върви
          уно 1300д

Коментар

макар плочката да е по -добре ,с разпробит карбуратор също може да се живее ,па и да показава добри резултати.вероятно си с вакумен изпарител и той е част от проблема.пробвай първо без да слагаш плочка ,може да се окаже че изпарителя е здал багажа или маркуча за вакум му е ала бала....
            типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
            хюндай акцент 1.5 CNG
            киа каренс +метан

Коментар

Колега ,ако с почерпка пали без проблем не я пипай ,разхода ти е перфектен
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

палене на газ

след почерпка пали без никакъв проблем!паля я сомо на газ!бензин почти не сам ползвал!и аз мисля да не я разбутвам щот да не вдигне разхода
                уно 1300д

Коментар

Точно така,в края на краищата търсим икономия.
                  FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Working...
                  X