Здравейте Проблемът е следният - при палене на газ, когато дам контакт и изчакам индикатора за пълнене на дюзата да изгасне, за да запаля колата (Fiat Palio), с изгасването на индикатора ми изгасва и зелената лампичка на превключвателя газ/бензин. Доста е неприятно, защото при всяко краткотрайно спиране трябва непрекъснато да преминавам на бензин, за да мога спокойно да си запаля след това.Някакви идеи? Обясних го в един сервиз и се опитаха да ме убедят, че това не било голям проблем?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при палене на газ
Collapse
X
-
Не ми е автоматично превключването - има си три положения на копчето (газ-авто-бензин). Ще пробвам с твоето предложение, но така или иначе проблемът си остава, а преди не ми го правеше... Другият момент, в който ми гасне лампичката е, когато инцидентно ми изгасне колата при някоя маневра (като се качвам на висок бордюр) - тогава пак трябва да превключвам на бензин - неприятно си е Мерси все пак за идеята - дано е само от ключето
Коментар
-
klioo написа:Не ми е автоматично превключването - има си три положения на копчето (газ-авто-бензин). Ще пробвам с твоето предложение, но така или иначе проблемът си остава, а преди не ми го правеше... Другият момент, в който ми гасне лампичката е, когато инцидентно ми изгасне колата при някоя маневра (като се качвам на висок бордюр) - тогава пак трябва да превключвам на бензин - неприятно си е Мерси все пак за идеята - дано е само от ключетоFiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар