Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване ел. изпарител и място на изпарителя при двг 1.6 16

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sd

pakumba написа:
    мерси много , колега. моя е обаче по същия начин монтиран и това е неправилния монтаж/моя е малко по-нагоре, за да е по -удобен за треглаж поне. но аз искам да го завъртя
    Защо да не е правилен начина,какво искаш да кажеш?
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

ами изпарителя е с мембрани вътре- като вдигнеш примерно 120 инерционните сили деистват на мембраните в твоя случай /както е сложен така/ и съответно прецакват настройката- защото като караш бавно ок, много са слаби тези сили и не могат да дадат отражение, но при високи скорости .... затова се слага обратно изпарителя- ако посоката на движение на колата ти е ---------------------------------------- то изпарителя НЕ трябва да е III, а сложен --- . не знам дали рабра нещо, но не ммога д арисувам сега. всичко това за силите е теория, не мога да кажа далуи на практика наистина има влияние!
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
        ами изпарителя е с мембрани вътре- като вдигнеш примерно 120 инерционните сили деистват на мембраните в твоя случай /както е сложен така/ и съответно прецакват настройката- защото като караш бавно ок, много са слаби тези сили и не могат да дадат отражение, но при високи скорости .... затова се слага обратно изпарителя- ако посоката на движение на колата ти е ---------------------------------------- то изпарителя НЕ трябва да е III, а сложен --- . не знам дали рабра нещо, но не ммога д арисувам сега. всичко това за силите е теория, не мога да кажа далуи на практика наистина има влияние!
        Чакай малко сега ,за какви сили говориш.Искаш да ми кажеш ,че трябва да стои легнал ли?
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

трябва да се завърти на 90 градуса твоя изпарител
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

sdf

pakumba написа:
            Аха, ясно Ами според майстора ми ,това е единственото място,то едвам го намерихме де ,на което да се сложи изпарителя.
            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Моя е сложен под акумулатора към калника и е поставен така както обяснява pakumba, че трябва да е. :D Отгоре като отворя капака и дори не се вижда, трябва да го снимам отдолу, но това може да стане, ако имам канал.Нямам снимки и не съм се заглеждал къде точно е хванат, защото откакто съм взел колата преди 2 и кусур години съм нямал проблем с него! :D
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

adc

masterkar написа:
                Моя е сложен под акумулатора към калника и е поставен така както обяснява pakumba, че трябва да е. :D Отгоре като отворя капака и дори не се вижда, трябва да го снимам отдолу, но това може да стане, ако имам канал.Нямам снимки и не съм се заглеждал къде точно е хванат, защото откакто съм взел колата преди 2 и кусур години съм нямал проблем с него! :D
                Айде снимай го колега
                ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: sdf

kantarev написа:
                  pakumba написа:
                  Аха, ясно Ами според майстора ми ,това е единственото място,то едвам го намерихме де ,на което да се сложи изпарителя.
                  да, наистина няма място
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

днес си смених брц-то с ловато ел. ако някой има въпроси може да пита. есттвено, нищо сложно
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

доволен ша останиш,ловатото по мои наблюдения има по добри показатели и нисък разход....
                      типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                      хюндай акцент 1.5 CNG
                      киа каренс +метан

Коментар

ми засега минах само 150 км и основната причина, заради която го смених беше, че понякога задържаше празния ход, сега вече няма такъв проблем, но и колата върви малко-по мудно... в процес на настройка е иначе на тройника настройката я оставих същата, но нагласям чуствителността
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                        X