колеги, сега съм с вакуумен изпарител, но искам, а и имам електрически, та се чудя 2 неща:- + за клапана на самия изпарител откъде да го взема, мисля че се взема от газовия клапан преди изпарителя, правилно ли е така?- виждал съм увити кабели около кабелите на свещите, за да си разбира газовото кога работи двигателя, но не знам къде се свърззва този кабел на самия изпарител или...?ключа ми е автоматичен, но за момента ще си оставя ръчно превключването.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване ел. изпарител и място на изпарителя при двг 1.6 16
Collapse
X
-
По-добре е да взима информация, кога двигателя работи - точно това е целта му да спира газта, когато двигателя изгасне или дадеш и забравиш на контакт. Той просто замества мембранката за вакуума при вакуумния изпарител.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:По-добре е да взима информация, кога двигателя работи - точно това е целта му да спира газта, когато двигателя изгасне или дадеш и забравиш на контакт. Той просто замества мембранката за вакуума при вакуумния изпарител.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
става и с ’’ твърда ’’ връзка от края ,който към комутатора ,ако е чувствителна антенката ,става и да увиеш около високоволтов кабел.поне с електрически ,който има байпас регулируем може да си направиш стабилен празен ход’’месинговия малък винт де ’’.....типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
да, ловато елктронико/май така беше/ е и има такъв байпас. значи да слагам една жица около високоволтов кабел към свещите и другия край на клапана на самия изпарител? има ли значение каква да е жицата, та да е "чуствителна" антенкатаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
свързването го разбрах, а някой с двг 1.6 16в да има снимка да покаже къде е сложен неговия, че моя е по посока на движението и теоритично това действа на мембраните? да видя как да го завъртя, че то няма никво място.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
s
pakumba написа:свързването го разбрах, а някой с двг 1.6 16в да има снимка да покаже къде е сложен неговия, че моя е по посока на движението и теоритично това действа на мембраните? да видя как да го завъртя, че то няма никво място.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар